کد خبر : 203921
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۷ - 17:34
دسته‌بندی : فرهنگی، اخبار ویژه
چاپ

پاسپورت همایون شجریان و سحر دولتشاهی توقیف شد

امروز خبری مبنی بر توقیف پاسپورت‌های همایون شجریان و سحر دولتشاهی به نقل از شاهدانِ عینی رد برخی رسانه‌ها منتشر شد که ساعاتی بعد به تایید یکی از اعضای خانواده شجریان هم رسید.

پاسپورت همایون شجریان و سحر دولتشاهی توقیف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛آوا مشکاتیان ـ خواهرزاده همایون شجریان ـ در پی پیگیری‌های خبرنگار ایسنا با تأیید این خبر، در عین حال در توضیح بیشتری درباره‌ی آن، گفت: «خود آقای شجریان اگر بخواهند، درباره جزییات این موضوع با رسانه‌ها صحبت خواهند کرد.»

در حالی که همایون شجریان قرار بود نخستین تور خارج از کشورش را در سال جاری در کشور کانادا برگزار کند، به علت صادر نشدن ویزای تعدادی از اعضای گروه «سیاوش»، صرفا روزهای پایانی این تور برپا شد.

این خواننده پس از بازگشت از کنسرت‌های کانادا، دوباره به خارج از کشور و این بار به استرالیا سفر کرد تا تور کنسرت‌هایش را در این کشور ادامه دهد. با این همه به هنگام بازگشت از استرالیا، پاسپورت همایون شجریان به همراه سحر دولتشاهی توقیف شد.

این اتفاق در حالی برای شجریان پسر رقم خورد که امروز دومین سالگرد درگذشت محمدرضا شجریان ـ خواننده فقید کشورمان ـ است و احتمال می‌رود همایون شجریان به قصد شرکت در مراسم پدر امروز را برای بازگشت به کشور انتخاب کرده بود.

اخبار مرتبط:
بامداد بیات، آهنگساز درگذشت
بامداد بیات، آهنگساز درگذشت

بامداد بیات آهنگساز، تنظیم‌کننده، نوازنده پیانو و فرزند زنده‌یاد بابک بیات امروز (دوشنبه، نهم تیر) در سن ۴۰ سالگی درگذشت.

نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد

نمایشگاه «اوتیسمالیسم» با آثاری از احسان کچوئیان، فردا در فرهنگسرای سرو به کار خود پایان می‌دهد.

نماوا عذرخواهی کرد
نماوا عذرخواهی کرد

پلتفرم نماوا اعلام کرد با مساعدت‌های دادستانی و حمایت‌های ساترا، روند رسیدگی به پرونده این پلتفرم شتاب گرفته و انسداد آن تا چند روز آینده رفع خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است