کد خبر : 203710
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۶ - 14:28
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

مبلغ قرارداد حسن یزدانی با «صنایع مازندران» مشخص شد

سرانجام حسن یزدانی برای حضور در لیگ برتر کشتی آزاد امسال تصمیم خود را قطعی کرد و با تیم صنایع مازندران قرارداد بست.

مبلغ قرارداد حسن یزدانی با «صنایع مازندران» مشخص شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هادی حبیبی مربی تیم کشتی صنایع مازندران با تأیید این خبر گفت: یزدانی به عنوان پُرافتخارترین کشتی گیر ایران با ثبت قراداد یک میلیارد تومانی به جمع ما پیوست تا در رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد با دوبنده تیم صنایع مازندران به میدان برود. تیم ما به عنوان قهرمان دوره گذشته لیگ برتر برنامه‌های مدونی برای تکرار قهرمانی دارد و مطمئناً حضور یزدانی و کشتی گیران مطرح دیگر می‌تواند ما را در رسیدن به این هدف یاری کند.

به گفته حبیبی، رحمان عموزاد قهرمان وزن ۶۵ کیلوگرم رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ صربستان و محمد حسین محمدیان آزادکار وزن ۹۷ کیلوگرم کشورمان از دیگر ملی پوشان تیم صنایع هستند.

بر اساس آئین نامه لیگ کشتی در سال جاری هر تیم می‌تواند با ۳ ملی پوش رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ صربستان قرارداد امضا کند که کامران قاسم پور، امیرمحمد یزدانی و محمد نخودی با تیم انبوه سازان هوتن و امیرحسین زارع، یونس امامی و علیرضا سرلک با تیم پتروپالایش بلیش تاکستان قرارداد بستند.

بیست و دومین دوره رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد جام یادگار امام (ره) از روز ۲۲ مهرماه آغاز می‌شود که طبق برنامه تیم پترو پالایش بلیش تاکستان در دو دیدار رفت و برگشت در گروه A به مصاف تیم نیروی زمینی ارتش خواهد رفت. تیم صنایع مازندران در گروه B با تیم‌های ستارگان ساری، شهدای پاس ساری و مقاومت البرز هم‌گروه است.

اخبار مرتبط:
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد
رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد

مدافع - هافبک استقلال در لیگ بیست‌وپنجم نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت.

تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است