کد خبر : 203582
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۵ - 18:26
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی: هیچ اتفاقی در دانشگاه تبریز نیفتاده اما دشمنان مردم را به حمایت دعوت می‌کردند

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی گفت: هیچ اتفاقی در دانشگاه (تبریز) نیفتاده ولی دشمنان در ماهواره و فضای سایبری مردم را به حمایت دعوت می‌کردند.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی: هیچ اتفاقی در دانشگاه تبریز نیفتاده اما دشمنان مردم را به حمایت دعوت می‌کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار حسین عبدی، فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی در سخنرانی پیش از خطبه نماز عبادی و‌ سیاسی جمعه تبریز با اشاره به حوادث اخیر در تبریز گفت: ضدانقلاب واقعیت را با دروغ عوض می‌کند، هیچ اتفاقی در دانشگاه نیفتاده ولی در ماهواره و فضای سایبری مردم را به حمایت دعوت می‌کردند.

سردار عبدی با تاکید بر اینکه گروهک ضدانقلاب پیاده راه استکبارجهانی هستند و واقعیت را با دروغ عوض می‌کنند، گفت: برای مثال هیچ اتفاقی در دانشگاه نیافتاده، ولی دشمنان در ماهواره و فضای سایبری مردم را به فراخوان و حمایت دعوت می‌کردند.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی گفت: ما با امنیت مردم معامله نخواهیم کرد و اگر کسی تخطی از قوانین کند، ما موظف به برخورد هستیم.

وی با بیان اینکه استان آذربایجان‌شرقی یک استانی است که نه تنها امنیت واقعی دارد بلکه امنیت روانی هم دارد، افزود: احساس امنیت در استان بالاست البته خدماتی که پلیس به جامعه می‌دهد را مردم دیده و قدردان هستند.

فرمانده نیروی انتظامی استان خاطرنشان کرد: در نظرسنجی سطح کشور شاهد این هستیم که نیروی انتظامی در بین دستگاه‌های خدمت‌رسان جزو رده‌های بالا قرار می‌گیرد.

اخبار مرتبط:
اعلام جرم دادستانی علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان تهران به دلیل عدم رعایت حجاب توسط پزشکان
اعلام جرم دادستانی علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان تهران به دلیل عدم رعایت حجاب توسط پزشکان

پس از انتشار یک فیلم در فضای مجازی از مراسم تقدیر از پزشکان فارغ التحصیل بیمارستان صارم در غرب تهران؛ دادستانی علیه رئیس بیمارستان و دیگر عوامل اعلام جرم کرد

امیر علی‌اکبری کشته شدن توله شیر در باغ‌وحش پارک ارم را تایید کرد
امیر علی‌اکبری کشته شدن توله شیر در باغ‌وحش پارک ارم را تایید کرد

توله شیری که امیر علی‌اکبری سال گذشته در خانه خود نگهداری می‌کرد، پس از تحویل به باغ‌وحش پارک ارم توسط دو شیر دیگر کشته شد و علی‌اکبری خبر را تأیید کرد.

منشا اصلی گردوغبار تهران مشخص شد
منشا اصلی گردوغبار تهران مشخص شد

تالاب صالحیه با مساحت ۱۴هزار و ۳۴۷ هکتار خشک شده و اکنون به منبع اصلی گردوغبار تهران و عامل تشدید آلودگی هوای پایتخت تبدیل شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است