کد خبر : 203435
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۵ - 10:31
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رئیسی: منافقین و سایر دشمنان کشور تلاش کردند در ظرف «دانشگاه شریف» اهداف ضد ایرانی و ضد انقلابی خود را پیگیری کنند

رئیسی در نشستی با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولان دانشگاه شریف به بررسی ابعاد حوادث هفته جاری در دانشگاه شریف پرداخت.

رئیسی: منافقین و سایر دشمنان کشور تلاش کردند در ظرف «دانشگاه شریف» اهداف ضد ایرانی و ضد انقلابی خود را پیگیری کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در این نشست که امروز پنجشنبه در دفتر رئیس‌جمهور برگزار شد، مسئولان دانشگاه شریف، به ارائه گزارشی از حوادث پیش آمده در این دانشگاه پرداختند.

رئیسی با اشاره به حرمت دانشگاه و محیط علم و آرمانخواهی، تصریح کرد : هیچ شخصی مجاز به شکستن حرمت این فضای مقدس نیست و همه از مسئولان تا اساتید و دانشجویان مکلفند برای حفظ تقدس و حرمت این محیط تلاش کنند.

رئیسی با اشاره به اینکه دانشگاه شریف، جزو نمادها و پیشران‌های علم و پیشرفت کشور است، گفت: نباید اجازه داد قداست علمی و اخلاقی و اعتبار و خوش نامی جامعه نخبگی این دانشگاه با برخی رفتارهای تحمیلی از بیرون دانشگاه مخدوش شود. مطمئن هستیم شریفی‌ها اجازه نمی‌دهند که بدخواهان و منافقین، شرافت این دانشگاه را مخدوش کنند و قطعا شریف با شرافت باقی خواهد ماند.

رئیسی افزود: امریکا، منافقین و سایر دشمنان کشور تلاش کردند در ظرف دانشگاه شریف اهداف ضد ایرانی و ضد انقلابی خود را پیگیری کنند اما آگاهی اساتید و دانشجویان نجیب این دانشگاه مانع از آن می‌شود که این تلاش‌ها به حساب دانشگاه شریف گذاشته شود.

رئیسی محیط دانشگاه را بهترین محیط برای تبادل آراء، گفتگو و مباحثه پیرامون مباحث مهم جامعه و مسائل اولویت دار کشور برشمرد و از مسئولان دانشگاه‌ها و اساتید و دانشجویان خواست تا با مسئولیت پذیری، تلاش برخی جریانات را برای انحراف این فضا به محیطی برای وهن دانشگاه خنثی کنند.

رئیسی در این جلسه گفت: معتقدم سازوکارهای داخل دانشگاه برای تأمین نظم و امنیت دانشگاه کفایت لازم را دارد و همگان باید به رعایت حریم دانشگاه پایبند باشند.

رئیسی در پایان این جلسه، با توجه به گزارش‌های ارائه شده در خصوص وقایع اخیر، نهادهای مسئول را مامور کرد با محوریت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن پیگیری موضوع، اقدامات لازم برای رفع موانع و تسهیل انجام فعالیتهای آموزشی و پژوهشی این دانشگاه را بعمل آورد.

اخبار مرتبط:
ادعای مقام دولت رئیسی: برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم
ادعای مقام دولت رئیسی: برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم

مهدی مجاهد، معاون دفتر رئیسی می گوید که برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد شهید رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌ های بی پاسخ بسیاری داریم.

ادعای رویترز: ایران به روسیه موشک می‌دهد
ادعای رویترز: ایران به روسیه موشک می‌دهد

خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام امنیتی غربی و یک مقام منطقه‌ای مدعی شد که ایران در حال آماده‌سازی برای تحویل پرتابگرهای موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد فتح-۳۶۰ به روسیه در آینده نزدیک است.

نماینده مجلس: موافقت ضمنی آمریکا با فعالیت ۵ هزار سانتریفیوژ در ایران
نماینده مجلس: موافقت ضمنی آمریکا با فعالیت ۵ هزار سانتریفیوژ در ایران

آمریکا از ما می خواهد «تا 25 سال از 3.6 درصد بیشتر غنی سازی نکنیم، فقط 5 هزار سانتریفیوژ داشته باشیم».

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است