کد خبر : 202929
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۲ - 10:08
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

قالیباف: رهبری در سخنان خود مسیر درست را برای همه علاقمندان ایران اسلامی و انقلاب اسلامی مشخص کردند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سخنان روز گذشته رهبری حکیمانه، هوشمندانه و دقیق بود که یکبار دیگر مرزبندی میان مردم و آشوبگران را مشخص فرمودند.

قالیباف: رهبری در سخنان خود مسیر درست را برای همه علاقمندان ایران اسلامی و انقلاب اسلامی مشخص کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن خیرمقدم به رییس جمعور و همراهان ایشان که به منظور معرفی و دفاع از وزیر پیسنهادی کار در صحن علنی مجلس حضور یافته بیان کرد: فرمایشات روز گذشته مقام معظم رهبری در مراسم پایان دوره دانشجویان افسری بیاناتی بسیار روشنگرانه در این شرایط حساس و سخنانی بسیار حکیمانه و هوشمندانه و دقیق بود که یکبار دیگر مرزبندی میان مردم و آشوبگران را مشخص فرمودند.

وی در ادامه اظهار کرد: وظایف همه ما به خصوص خواص جامعه مشخص شد و ایشان مسیر درست را برای همه علاقمندان ایران اسلامی و انقلاب اسلامی مشخص کردند و تکلیف همه ما مشخص است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امیدوارم که ان شاءالله همه ما بتوانیم به سمت ایرانی قوی برای پیاده سازی همین رهنمودهای حضرت آقا و ایستادن در مقابل دشمنانی که در مقابل انقلاب اسلامی و ایران عزیز ما سینه سپر کرده اند بایستیم و مانند گذشته نقشه دشمنان را نقش بر آب کنیم.

قالیباف همچنین ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت یازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت، پیشاپیش آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) را به آحاد مسلمین و شیعیان آن حضرت و به عموم عدالت جویان و حقیقت طلبان سراسر جهان تبریک و تهنیت گفت.

اخبار مرتبط:
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان

شهروندان آلمانی-ایرانی به نام خود از فریدریش مرتس، صدراعظم، شکایت کیفری کرده و خواستار تحقیقات قانونی در مورد اظهارات او شده‌اند.

دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است