کد خبر : 202878
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۱ - 17:30
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

خانواده “مهسا امینی” به مجلس نرفتند

سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور در مجلس گفت: تا به امروز دوبار از خانواده مهسا امینی برای حضور در جلسات کمیسیون دعوت شده است اما خانواده امینی تاکنون نپذیرفته اند که در جلسات مجلس حضور یابند.

خانواده “مهسا امینی” به مجلس نرفتند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی حدادی با اشاره به اخبار منتشر شده در خصوص حضور خانواده امینی در جلسه کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها، بیان کرد: تاکنون کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها دوبار از خانواده خانم “مهسا امینی” دعوت کرده تا در جلسه کمیسیون حضور یابند اما خانواده امینی به جلسه کمیسیون نیامدند و به ما اعلام کردند که وکیل گرفته اند.

وی در ادامه اظهار کرد: ما تاکید داشتیم اگر خانواده امینی در جلسه حضور یابند با موارد و مسائلی که مطرح می شود به روند رسیدگی به پرونده کمک خواهد شد اما خانواده امینی حضور نیافتند. کمیسیون در دو جلسه ای که داشته بررسی ها را انجام داد و اکنون مجلس منتظر اعلام نظر رسمی پزشکی قانونی است.

سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس، تاکید کرد: تاکنون دوبار از خانواده امینی دعوت شده اما نپذیرفتند. تاکنون نیز اطلاعی برای حضور در جلسات مجلس نداده اند.

اخبار مرتبط:
اولین واکنش دفتر حسن روحانی به گزارش فیگارو و نیویورک تایمز
اولین واکنش دفتر حسن روحانی به گزارش فیگارو و نیویورک تایمز

دفتر حسن روحانی در واکنش به گزارش‌های ادعایی رسانه‌های خارجی علیه مقامات کشور اعلام کرد: سناریوهای خیالی ادامه عملیات روانی برای ایجاد نگرانی در افکار عمومی است.

عراقچی فردا عازم ژنو می‌شود
عراقچی فردا عازم ژنو می‌شود

خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ مدعی شد که سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، روز چهارشنبه ۶ اسفند به‌منظور شرکت در دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا راهی ژنو خواهد شد؛ مذاکراتی که قرار است روز پنجشنبه ۷ اسفند برگزار شود.

فرمانده سپاه تهران: نابودی اسرائیل را محقق می‌ کنیم
فرمانده سپاه تهران: نابودی اسرائیل را محقق می‌ کنیم

سردار حسن زاده گفت: قول می‌دهیم که آرزوی حاج احمد متوسلیان مبنی بر برافراشته‌شدن پرچم محمد رسول‌الله (ص) در جهان و نابودی اسرائیل محقق شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است