کد خبر : 202604
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۰ - 13:26
چاپ

دانشگاه شریف: ۴ دانشجو تا ساعاتی دیگر آزاد می شوند/ دانشگاه علامه: ۹ نفر از دانشجویان بازداشتی آزاد شدند

رییس دانشگاه شریف در ویدئویی که شامگاه جمعه ۸ مهر ۱۴۰۱ در کانال خبری این دانشگاه منتشر شد، درباره آخرین پیگیری‌ها برای آزادی دانشجویان بازداشتی این دانشگاه گفت: تلاش‌های زیادی را در دو روز گذشته داشتیم تا بتوانیم دانشجویان را از بازداشتگاه آزاد کنیم.

دانشگاه شریف: ۴ دانشجو تا ساعاتی دیگر آزاد می شوند/ دانشگاه علامه: ۹ نفر از دانشجویان بازداشتی آزاد شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رسول جلیلی رییس دانشگاه شریف در ویدئویی که شامگاه جمعه ۸ مهر ۱۴۰۱ در کانال خبری این دانشگاه منتشر شد، درباره آخرین پیگیری‌ها برای آزادی دانشجویان بازداشتی این دانشگاه گفت: تلاش‌های زیادی را در دو روز گذشته داشتیم تا بتوانیم دانشجویان را از بازداشتگاه آزاد کنیم.

رئیس دانشگاه شریف افزود: چند ساعتی را در وزارت علوم بودم و تماس‌های زیادی با وزیر علوم داشتم و آقای وزیر هم انصافاً تلاش‌های زیادی داشتند و قرار شد نتایج پیگیری‌ها را به من اطلاع دهند؛ امیدوارم هرچه زودتر خبر خوبی برای شما داشته باشم.

جلیلی در این ویدئو تاکید کرد: تماس‌هایی با نفراتی از هر سه قوه شب گذشته داشتم و امیدوارم همه همکاری کنیم به نحوی که هیچ اشکالی در فرآیندی که دنبال می‌کنم، به وجود نیاید.

علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز در صفحه توئیتر خود نوشت: با تلاش وزیر علوم و همکاری دستگاه‌های امنیتی و قضایی اکثر دانشجویان دستگیرشده در ناآرامی‌های اخیر آزاد شدند. رایزنی ها برای آزادی مابقی آنها ادامه دارد.

وی با بیان اینکه اکثر دانشجویان دستگیرشده با پیگیری‌های وزارت علوم و دستگاه‌های امنیتی آزاد شدند، اعلام کرد: کلاس‌های درس در دانشگاه‌های کشور به صورت حضوری برگزار شده است و به همین شکل ادامه خواهد یافت.

همچنین مدیر روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد: از روزهای نخست دستگیری دانشجویان، هیات رییسه دانشگاه در بخش‌ها و قسمت های مختلف در تلاش و پیگیر امور بودند. در روزها و شب های گذشته با دوستانی که می توانستند کمک کنند در تماس بودند تا همه دانشجویان بازداشت شده آزاد شوند. همچنین رسول جلیلی رییس دانشگاه شریف گفت: چهار دانشجوی دانشگاه شریف که دوشنبه هفته قبل بازداشت شده بودند، تا ساعاتی دیگر به جمع خانواده خویش باز می‌گردند.

 

اخبار مرتبط:
مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند
مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند

تصمیم به گفت‌وگو با آمریکا و هر دولت دیگری که دارای موجودیت رسمی و قانونی است از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است. مسئولان وزارت خارجه کشورمان نباید به خاطر بداخلاقی‌های مخالفان مذاکره با آمریکا و بدنویسی‌های آنها از مسیر صحیحی که انتخاب می‌کنند برگردند و یا درباره صحت و اتقان کاری که می‌کنند تردید به خود راه بدهند.

زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده
محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده

مدیرکل محیط زیست تهران گفت: با استناد به نتایج ارزیابی‌های تخصصی، ادعا‌های مطرح شده درباره وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تالاب بندعلیخان فاقد هرگونه پشتوانه علمی و فنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است