کد خبر : 202227
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۰۷ - 11:57
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

کیهان: چرا اصلاح طلبان به اغتشاشات می گویند «اعتراضات»؟ اینها آشوبگر بودند

روزنامه شریعتمداری نوشت: چرا افراطیون مدعی اصلاحات بر اقدام جنایتکارانه و شرارت‌بار نام اعتراض و مطالبه مدنی می‌گذارند و به نام مردم و ملت ایران جا می‌زنند؟

کیهان: چرا اصلاح طلبان به اغتشاشات می گویند «اعتراضات»؟ اینها آشوبگر بودند

به گزارش سایت خبری مدارا، روزنامه کیهان از اینکه تجمعات مردمی، «اعتراضات» خوانده می‌شود، انتقاد کرده است.

کیهان نوشت: چرا افراطیون مدعی اصلاحات باید این اقدام جنایتکارانه و شرارت‌بار را که اکثریت قاطع ملت ۸۵ میلیونی ایران و جمعیت ۸ میلیون نفری تهران به بانیان آن بی‌محلی کردند و حاضر نشدند با اوباش آشوبگر همراهی کنند، نام اعتراض و مطالبه مدنی می‌گذارند و به نام مردم و ملت ایران جا می‌زنند؟! برای اسرائیل و آمریکا می‌توان از این روشن‌تر پادویی کرد؟! ملت، آن ده‌ها میلیون نفری بودند که با برگزاری راهپیمایی‌های باشکوه، دشمن و مزدوران آن‌ها را تحقیر کردند.

 

اخبار مرتبط:
اسرائیل از کمک احتمالی چین به ایران برآشفت
اسرائیل از کمک احتمالی چین به ایران برآشفت

مایکل یخیل لایتر، سفیر اسرائیل در ایالات متحده، روز پنجشنبه نسبت به «نشانه‌هایی نگران‌کننده» هشدار داد که نشان می‌دهند چین ممکن است در بازسازی برنامه موشک‌های بالستیک ایران که در جریان درگیری‌های اخیر به‌شدت آسیب دیده، کمک کند.

جزئیات جدید ماجرای آتش‌بس بین ایران و اسرائیل
جزئیات جدید ماجرای آتش‌بس بین ایران و اسرائیل

وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگویی به بیان روایت خود از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پرداخت.

عراقچی: با «ویتکاف» همیشه و به صورت مستقیم، از طریق فضای مجازی تبادل پیام دارم؛ این اختیار به من داده شده
عراقچی: با «ویتکاف» همیشه و به صورت مستقیم، از طریق فضای مجازی تبادل پیام دارم؛ این اختیار به من داده شده

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه گفت: من با ویتکاف همیشه به طور مستقیم تبادل پیام دارم، این اختیار به من داده شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است