کد خبر : 202034
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۰۶ - 13:25
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

لطف الله سیاهکلی: مادامی که خیابان‌ها شلوغ باشد محدودیت اینترنت پابرجاست

لطف الله سیاهکلی نماینده مجلس درباره قطعی و محدودیت‌های اینترنت به خاطر فوت مهسا امینی می‌گوید: مادامی که خیابان‌ها شلوغ باشد محدودیت اینترنت پابرجاست زیرا فضای مجازی بزرگ‌ترین مکان توطئه‌چینی دشمنان تبدیل شده است

لطف الله سیاهکلی: مادامی که خیابان‌ها شلوغ باشد محدودیت اینترنت پابرجاست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لطف الله سیاهکلی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی در رابطه با مرگ مهسا امینی گفت: نباید یک واقعه و اتفاق را طوری گره بزنیم که انگار مقصر کل عزیزان در گشت ارشاد هستند. بالاخره یکسری کم و کاستی‌ها وجود دارد، اما دلیل نمی‌شود ماهیت «گشت‌ارشاد» و «حجاب» زیر سوال برود.

او ضمن تایید گزارش‌های خسارت کلان قطعی اینترنت در ایران گفت: «بالاخره وقتی یکسری اغتشاشگر به خیابان می‌ریزند ما مجبور هستیم برای حفظ امنیت کشور، محدودیت اینترنت اعمال کنیم.»

سیاهکلی خاطرنشان کرد: نمی‌شود که بگوییم، چون قطعی اینترنت تا این اندازه خسارت وارد می‌کند پس ما کاری نکنیم! فضای مجازی به یکی از بزرگ‌ترین مکان‌ها برای توطئه‌چینی دشمنان تبدیل شده است!

عضو کمیسیون صنایع با اشاره به این نکته که تا زمانی‌که خیابان‌ها شلوغ باشد محدودیت اینترنت پابرجاست، اظهار کرد: تا زمانیکه خیابان‌ها شلوغ باشد، شاهد اختلال و محدودیت در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی هستیم. بالاخره امنیت هزینه دارد؛ نمی‌شود که به‌خاطر بالا بودن نرخ قطعی اینترنت، «امنیت» را نادیده بگیریم!

سیاهکلی درباره معترضان اظهار کرد: برخی که مشخص است از کجا خط می‌گیرند و اصلا جزو مردم نیستند صراحتا اعلام می‌کنند که به دنبال درگیری با ماموران ما هستند، خیلی واضح است ما هم تا شناسایی و آرام شدن جو کشور، راه‌های ارتباطی را مختل کنیم.

نماینده مردم قزوین درباره جو آرام شهر قزوین گفت: وضعیت در شهر قزوین آرام بوده و مردم این شهر کماکان پای انقلاب و رهبری ایستاده‌اند.

اخبار مرتبط:
میانجی جدید ایران برای مذاکره با آمریکا انتخاب شد
میانجی جدید ایران برای مذاکره با آمریکا انتخاب شد

برای برخی کارشناسان، مسئله هسته‌ای ایران آنقدر مهم است که ترامپ نباید بدون تیم اختصاصی عمل کند. الکس واتانکا، مدیر برنامه ایران در مؤسسه خاورمیانه، گفت که کاخ سفید چشم‌انداز روشنی برای روابط ایالات متحده و ایران ارائه نکرده است.

محل ذخایر اورانیوم ایران لو رفت؟ / ادعای موساد درباره جاسوسان زن
محل ذخایر اورانیوم ایران لو رفت؟ / ادعای موساد درباره جاسوسان زن

روزنامه جروزالم پست مدعی شد که ده‌ها جاسوس زن موساد به ایران نفوذ کرده و در طول حملات اسرائیل به برنامه‌های هسته‌ای ایران در ماه ژوئن، عملیات‌های مختلفی را انجام داده‌اند.

ادعای کیهان: مَهسا امینی را پسرخاله‌اش کشت
ادعای کیهان: مَهسا امینی را پسرخاله‌اش کشت

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری مدعی شد مهسا امینی توسط گروهک کومه‌له و پسر خاله اش با یک داروی کشته شده و ربطی به ماجرای برخورد گشت ارشاد با وی به دلیل حجاب نداشته است.

ارسال دیدگاه

یک پاسخ به “لطف الله سیاهکلی: مادامی که خیابان‌ها شلوغ باشد محدودیت اینترنت پابرجاست”

  1. محمدرضیایی ها گفت:

    توچه کاره این کشوری،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است