کد خبر : 202007
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۰۶ - 12:49
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

جهانبخش: برخی بازیکنان با اسکوچیچ رابطه خوبی نداشتند

کاپیتان تیم ملی ایران در مصاحبه با نشریه انگلیسی درباره نحوه برکناری اسکوچیچ صحبت کرد. جهانبخش گفت: برخی از بازیکنان با اسکوچیچ رابطه خوبی نداشتند در مقابل برخی دیگر نیز رابطه خوبی با مربی کروات داشتند. اتفاقاتی که در آن زمان رخ داد غیرحرفه ای بود. نمی توانم نامی را بگویم ولی افرادی خارج از تیم ملی حضور داشتند که می خواستند با تصمیمات تاثیر بگذارند.

جهانبخش: برخی بازیکنان با اسکوچیچ رابطه خوبی نداشتند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نشریه «اتلتیک» انگلیس به نقل از علیرضا جهانبخش کاپیتان تیم ملی کشورمان درباره چگونگی اخراج دراگان اسکوچیچ مصاحبه ای را منتشر کرد.

جهانبخش در این زمینه در مصاحبه با رسانه انگلیسی، گفت: برخی از بازیکنان با اسکوچیچ رابطه خوبی نداشتند در مقابل برخی دیگر نیز رابطه خوبی با مربی کروات داشتند. اتفاقاتی که در آن زمان رخ داد غیرحرفه ای بود. نمی توانم نامی را بگویم ولی افرادی خارج از تیم ملی حضور داشتند که می خواستند با تصمیمات تاثیر بگذارند.

کاپیتان تیم ملی ایران ادامه داد: متاسفانه در آن برهه بازیکنانی بودند که به این موضوع بیشتر دامن زدند. ما به عنوان بازیکنان باتجربه تیم تلاش کردیم تا جو را آرام کنیم. به خودمان گفتیم الان زمان مناسبی برای بهم ریختن فضای تیم ملی نیست. بعد از آن اتفاقات الان شرایط آرام شده و وضعیت خوبی داریم.

جهانبخش درباره بازگشت کارلوس کی روش، گفت: ما برای مدت ۷ یا ۸ سال با کی روش کار کردیم و شناخت خوبی از او داریم و در مقابل او هم شناخت خوبی از بازیکنان ایران دارد. کی روش من را از سن پایین به تیم ملی دعوت کرد و با او دو جام جهانی را تجربه کردم و به نوعی کی روش آرزوی من را برآورده کرد.

اخبار مرتبط:
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد
رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد

مدافع - هافبک استقلال در لیگ بیست‌وپنجم نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت.

تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است