کد خبر : 201798
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ - 16:19
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

اعلام شرایط پرداخت وام ۱۲ میلیون تومانی به بازنشستگان

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی، شرایط دریافت وام ۱۲ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی را اعلام کرد.

اعلام شرایط پرداخت وام ۱۲ میلیون تومانی به بازنشستگان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمد اسفندیاری با اشاره به برنامه‌ریزی سازمان تأمین اجتماعی جهت پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان این سازمان اظهار کرد: در سال جاری قرار است به ۴۰۰ هزار بازنشسته وام قرض‌الحسنه (وام ضروری) پرداخت شود که از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر از این تسهیلات بهره‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به فرایند پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: ثبت‌نام متقاضیان تسهیلات ۱۲ میلیون تومانی توسط کانون‌های بازنشستگی و به صورت کاملاً غیرحضوری انجام می‌شود و در ادامه وام به حساب فرد بازنشسته واریز می‌شود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی در ارتباط با شرایط پرداخت وام ۱۲ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی افزود: عضویت بازنشسته در کانون بازنشستگان، دریافت حقوق بازنشسته از شعب بانک رفاه و با توجه به قوانین بانک مرکزی سن بازنشسته متقاضی وام باید کمتر از ۷۷ سال تمام باشد. همچنین بازنشسته باید فاقد بدهی بانکی،‌ چک برگشتی و اقساط معوقه وام از سایر بانک‌های کشور باشد و بازنشسته نباید در ۳ سال گذشته از تسهیلات وام بانک رفاه استفاده کرده باشد، علاوه بر اینکه سیم کارت بازنشسته درخواست‌کننده باید به نام خودش باشد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی در ارتباط با اقساط تهسیلات ۱۲ میلیون تومانی به بازنشستگان خاطرنشان کرد: اقساط در نظر گرفته شده ۲۴ ماهه و با کارمزد ۴ درصد خواهد بود.

وی اضافه کرد: قطعا در ۶ ماه دوم سال جاری فرایند پرداخت وام ۱۲ میلیون تومانی تسریع می‌شود و تا پایان سال ۴۰۰ هزار نفر از این تسهیلات بهره‌ خواهند بود.

اسفندیاری در پاسخ به این پرسش که آیا امکان دارد تعداد بیشتری از بازنشستگان از وام قرض الحسنه ۱۲ میلیون تومانی در سال جاری استفاده کنند یا خیر گفت: اعتباری که امسال برای این مسئله پیش‌بینی شده خاص ۴۰۰ هزار بازنشسته است و امکان افزایش تعداد وام‌گیرندگان وجود ندارد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: آتش در بندر شهید رجایی هنوز کامل خاموش نشده است/ برخی از اجساد کاملاً پودر شدند/ خانواده‌ کارگران بی‌شناسنامه هنوز نمی‌دانند چه اتفاقی افتاده است
نماینده مجلس: آتش در بندر شهید رجایی هنوز کامل خاموش نشده است/ برخی از اجساد کاملاً پودر شدند/ خانواده‌ کارگران بی‌شناسنامه هنوز نمی‌دانند چه اتفاقی افتاده است

نماینده بندرعباس گفت: از ابتدای آتش‌سوزی که روز شنبه، ششم اردیبهشت ماه، اتفاق افتاد، من در صحنه بودم و یک هفته کامل آنجا ماندم. هنوز هم آتش به‌طور کامل خاموش نشده و فقط خطر آن کاهش یافته است. تعدادی از اجساد هنوز مانده‌اند و شناسایی نشده‌اند. برخی از اجساد کاملاً پودر شده و هیچ آثاری از آن‌ها نیست.

مراجعه ۴۰۰ مصدوم انفجار در بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی
مراجعه ۴۰۰ مصدوم انفجار در بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی

​تاکنون بیش از ۴۰۰ مصدوم این حادثه برای تعیین خسارت و میزان صدمات وارده به پزشکی قانونی بندرعباس مراجعه و توسط پزشکان آن مرکز معاینه شده‌اند.

راهداری: جاده چالوس به مدت ۱۰ روز بسته است / تردد از میدان امیرکبیر کرج تا دهانه جنوبی تونل کندوان فقط برای افراد بومی میسر است
راهداری: جاده چالوس به مدت ۱۰ روز بسته است / تردد از میدان امیرکبیر کرج تا دهانه جنوبی تونل کندوان فقط برای افراد بومی میسر است

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای البرز گفت: جاده کرج - چالوس با توجه به اجرای عملیات عمرانی در حوزه استان مازندران بسته است و تردد فقط برای افراد بومی میسر است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است