کد خبر : 201704
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ - 01:57
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

مرکز ملی فضای مجازی ادعاهای گروه «آنانیموس» درباره هک سایت های دولتی صحت ندارد

مرکز ملی فضای مجازی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که، ادعاهای اخیر گروه آنانیموس درخصوص حملات سایبری به سایت‌های دولتی کشور صحت ندارد.

مرکز ملی فضای مجازی ادعاهای گروه «آنانیموس» درباره هک سایت های دولتی صحت ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس این اطلاعیه، اخیرا گروه آنانیموس مدعی شده که برخی از سایت‌های مراکز دولتی از جمله مجلس شورای اسلامی، وزارت امور اقتصاد و دارایی، وزارت نفت و اپراتور همراه اول را مورد حمله سایبری قرار داده است که پس از بررسی‌های کارشناسی به‌عمل آمده، به اطلاع هموطنان عزیز می‌رساند، این اخبار صحت نداشته و قویا تکذیب می‌شود.

اخبار مرتبط:
جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورای نگهبان شد
جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورای نگهبان شد

هادی طحان‌نظیف از ابقای اعضای هیئت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده خبر داد.

عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم
عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم

وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که آیا امکان بازگشت به یک توافق مذاکره‌شده وجود دارد، گفت: به نظر من بله، اما همان‌طور که گفتم، این نیازمند اراده‌ای جدی و واقعی از سوی طرف مقابل است.

حدادعادل: الان وقت صحبت از عدم کفایت رئیس‌جمهور نیست
حدادعادل: الان وقت صحبت از عدم کفایت رئیس‌جمهور نیست

غلامعلی حدادعادل در رابطه با اظهارات اخیر برخی جناح‌های سیاسی مبنی بر تلاش برای اصرار بر موضوع عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور عنوان کرد: الان وقت این حرف‌ها نیست.حدادعادل همچنین راهکار حفظ انسجام ملی را عدم نشر همین حرف‌ها دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است