مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی در پاسخ به فضاسازی رسانهای خبرنگار CNN، علت انجام نشدن مصاحبه آیتالله رئیسی با کریستین امانپور را عدم پذیرش پروتکل از سوی این رسانه عنوان کرد.
علی نادری روز پنجشنبه در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «خانم امانپور از cnn قصد مصاحبه با رئیسجمهور را داشت اما به علت نپذیرفتن پروتکل که تعیین آن منطقاً حق میزبان است، موفق به انجام این کار نشد».
رئیسجمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپبک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمانهای منطقهای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاریها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.
خبرنگار نشریه آمریکایی به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که ایران برای جلوگیری از فعالسازی مکانیزم ماشه، پیشنهادی تازه به سه کشور اروپایی ارائه کرده که از سوی تروئیکای اروپایی ناکافی و غیرقابلقبول توصیف شده است.