کد خبر : 201283
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۳۰ - 16:02
دسته‌بندی : اخبار ویژه، ورزشی
چاپ

مربی پورتو به دلیل حمایت از «مهدی طارمی» ۱۰ هزار یورو جریمه شد

سرمربی پورتو به خاطر حمایت از ستاره ایرانی اش جریمه شد

مربی پورتو به دلیل حمایت از «مهدی طارمی» ۱۰ هزار یورو جریمه شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرخیو کونسیسائو سرمربی پورتو هفته گذشته بعد از بازی تیمش در حمایت از مهدی طارمی ستاره ایرانی اش در نشست خبری بعد از بازی شرکت نکرد.

یکی از خبرنگاران پرتغالی بعد از بازی علیه طارمی شیطنت کرد و سوالات غیر مربوط به بازی پرسید. سوال خبرنگار پرتغالی با قصد و غرض علیه طارمی بود و او را فریب دهنده داوران خطاب کرد.

طارمی به صورت نصف و نیمه پاسخ این خبرنگار را داد ولی مصاحبه اش را به دلیل سوالات خارج از بازی نیمه تمام گذاشت.

کونسیسائو سرمربی پورتو نیز وقتی شیطنت خبرنگار پرتغالی علیه ستاره ایرانی را دید به نشانه اعتراض با آن شبکه مصاحبه نکرد و در نشست خبری بعد از بازی هم شرکت نکرد.

در همین رابطه سایت «گولو» پرتغال خبر داد باشگاه پورتو به دلیل عدم حضور کونسیسائو در نشست خبری بعد از بازی و بی احترامی به اصحاب رسانه مبلع ۱۰ هزار یورو جریمه نقدی شد.

سرمربی پورتو به دلیل عدم حضور در کنفرانس خبری بعد از بازی مبلغ ۶۱۲ یورو جریمه شد و بقیه جریمه را باشگاه باید بپردازد.

اخبار مرتبط:
دو گزینه ایرانی جایگزین ساپینتو مشخص شدند
دو گزینه ایرانی جایگزین ساپینتو مشخص شدند

نتایج ضعیف ساپینتو مدیران استقلال را به فکر انتخاب جانشین برای او انداخته است.

شکست سنگین استقلال در امارات / آقای ساپینتو دقیقاً کجایی؟
شکست سنگین استقلال در امارات / آقای ساپینتو دقیقاً کجایی؟

استقلال با نتیجه باورنکردنی ۷ بر صفر مغلوب الوصل امارات شد.

کنسرت محسن یگانه کنسل شد
کنسرت محسن یگانه کنسل شد

کنسرت ٢٦ام محسن یگانه در گرگان به دلیل کسالت و شرایط جسمانی وی کنسل شد .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است