کد خبر : 201271
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۳۰ - 15:30
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

سایت وزارت ارشاد هک شد

در حالی که برخی از کابران سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمی‌توانند وارد سایت این وزارت‌خانه شوند گمانه‌هایی بر هک این سایت وجود دارد.

سایت وزارت ارشاد هک شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بسیاری از کاربران سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در زمان مراجعه به سایت این وزارت‌خانه با پیام «کاربر گرامی، با عرض پوزش، سایت به دلیل انجام عملیات بروزرسانی برای ساعاتی در دسترس نمی‌باشد.» این موضوع گمانه‌هایی بر هک این سایت به وجود آورده است، موضوعی که پیشتر نیز اتفاق افتاده بود و سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دسترس خارج شده و مدتی فعال نبود.

البته این در حالی است که خبرگزاری ایسنا به نقل از یک منبع آگاه نوشت که: «این موضوع اختلال اینترنت است و سایت به کندی باز می‌شود. مسئله هک مطرح نیست.»

شخص دیگری نیز از مجموعه وزارتخانه با تأکید بر این‌که سایت ارشاد هک نشده است، گفت: «به ما گفته‌اند سایت درحال به روزرسانی است. اگر مورد دیگری باشد خبر ندارم.»

سایت وزارت ارشاد هک شد؟

اخبار مرتبط:
هواشناسی: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست
هواشناسی: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست

هواشناسی اعلام کرد: تا اواسط هفتۀ آینده خبری از باران نیست.

مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید
مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید

رئیس بیمارستان شهید بهشتی بابل: ۱۴ دانش‌آموز یکی از مدارس بابل درپی مسمومیت دسته‌جمعی به بیمارستان شهید بهشتی منتقل و پس از درمان مرخص شدند.

قطعه ۹۰ بهشت زهرا مختص افراد خاص نیست/ ضرب‌الاجل دادگستری به دستگاه‌ها برای احداث آرامستان‌های جدید
قطعه ۹۰ بهشت زهرا مختص افراد خاص نیست/ ضرب‌الاجل دادگستری به دستگاه‌ها برای احداث آرامستان‌های جدید

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) در واکنش به اخباری مبنی بر ایجاد قطعه‌ای ویژه برای طبقات مرفه گفت: قطعه ۹۰ مختص افراد خاص نیست و خرید برای عموم آزاد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است