کد خبر : 200960
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۸ - 21:43
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

تجمع در تهران در اعتراض به عملکرد گشت ارشاد و درگذشت مهسا امینی

تعدادی از شهروندان تهرانی در اعتراض به عملکرد گشت‌ ارشاد و مرگ مهسا امینی تجمعی را در خیابان حجاب برگزار کردند.

تجمع در تهران در اعتراض به عملکرد گشت ارشاد و درگذشت مهسا امینی

به گزارش سایت خبری مدارا؛در این تجمع که بدون مجوز برگزار شد و با انتقاد نسبت به نوع عملکرد برخی گشت های ارشاد همراه بود ، از سوی برخی تجمع کنندگان شعارهای تندی سر داده شد .

مهسا امینی دختر ۲۲ساله‌ای بود که چهارشنبه هفته گذشته از سوی نیروهای گشت ارشاد بازداشت شد و به دنبال آن همان روز دستگیری در بازداشتگاه وزرای تهران سکته کرد.  او که در حالت کما در بیمارستان کسری بستری بود بعد از ظهر جمعه درگذشت.

پلیس تهران روز پنج شنبه سکته قلبی مهسا امینی پس از دستگیری توسط یکی از گشت‌های پلیس را تائید کرد و توضیح داد: «خانمی برای توجیه و آموزش به یکی از بخش‌های پلیس تهران بزرگ هدایت شده بود که ناگهان در جمع سایر افراد هدایت شده به طور ناگهانی دچارعارضه قلبی شد.»

رئیس جمهور که برای شرکت در اجلاس سران شانگهای در ازبکستان به سر می برد به وزیر کشور برای بررسی حادثه تلخ پیش آمده برای “مهسا امینی” دستور پی گیری و بررسی صادر کرد. حادثه مرگ وی هنوز علت آن از  سوی مراجع ذی صلاح در حال بررسی است.
رئیس جمهور همچنین روز یکشنبه در تماسی تلفنی با خانواده مرحومه مهسا امینی، به آنها اطمینان داد که این موضوع را از دستگاه های مسئول مطالبه خواهد کرد تا ابعاد آن روشن شود.

رئیس جمهور در این تماس با تأکید بر اینکه همه دختران ایران را همچون فرزندان خود می‌داند، گفت: دختر شما همچون دختر خود من است و احساس من این است که این حادثه برای یکی از عزیزان خود من پیش آمده است. اینجانب را در مصیبت خود شریک، و همدرد غم و اندوهتان بدانید.

پیکر مهسا امینی در سقز به خاک سپرده شد. در آیین تشییع پیکر و خاکسپاری وی، علاوه بر خانواده و بستگان مرحومه، جمع زیادی از مردم و تعدادی از مسئولان شهرستان سقز نیز حضور داشتند.

اخبار مرتبط:
«مصطفی تاجزاده» مشمول عفو نشد
«مصطفی تاجزاده» مشمول عفو نشد

فخرالسادات محتشمی پور همسر مصطفی تاجزاده خبر داده که تاجزاده بیست و دو ماه باقیمانده از حکم پنج سال فعلی را در زندان سپری خواهد کرد.

شرط جذب نیروی کار افغانستانی در ایران اعلام شد
شرط جذب نیروی کار افغانستانی در ایران اعلام شد

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون با بیان این که محدودیتی در به‌کارگیری کارفرمایان از نیروی کار اتباع مجاز وجود ندارد، توضیح داد:‌برنامه ملی وزارتخانه نیز حضور شفاف اتباع مجاز در بازار کار ایران است.

پلیس تهران: توهم‌زایی گل در ایران ۱۰برابر اروپاست
پلیس تهران: توهم‌زایی گل در ایران ۱۰برابر اروپاست

رئیس پلیس تهران گفت: گلی که در ایران کشف می‌شود، درصد توهم‌زایی‌اش حدود ۱۰ برابر نمونه‌هایی است که در برخی کشورهای اروپایی توزیع می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است