کد خبر : 200928
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۸ - 16:04
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

نگرانی روزنامه شهرداری تهران از تاثیر مرگ مهسا امینی بر سفر رئیسی به نیویورک

روزنامه همشهری نوشت: عده‌ای در فضای مجازی تلاش دارند ایرانیان خارج از کشور را تحریک کنند تا به سفر رئیسی اعتراض کنند. بهانه اعتراض را هم از قبل پیدا کرده‌اند. مرگ یک دختر 22ساله با پروژه‌سازی‌ عریض و طویل رسانه‌ای.

نگرانی روزنامه شهرداری تهران از تاثیر مرگ مهسا امینی بر سفر رئیسی به نیویورک

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در حالی رئیسی در قامت رئیس‌جمهور برای شرکت در نشست سازمان ملل عازم نیویورک می‌شود که این گمانه‌زنی وجود دارد که جنجال‌ها و حاشیه‌سازی‌ بر سر فوت مهسا امینی، دختر ۲۲ساله ایرانی از جانب مخالفان بی‌هدف نیز نباشد. عده‌ای در فضای مجازی تلاش دارند ایرانیان خارج از کشور را تحریک کنند تا به سفر رئیسی اعتراض کنند. بهانه اعتراض را هم از قبل پیدا کرده‌اند. مرگ یک دختر ۲۲ساله با پروژه‌سازی‌ عریض و طویل رسانه‌ای؛ این در حالی است که پیش از این از جانب برخی مسئولان آمریکا نسبت به سفر رئیس‌جمهور واکنش‌هایی انجام شده است که منافقین تلاش داشتند به آن رنگ و بوی حقوق بشری بدهند.

گزارش نویس در ادامه نوشته است: این‌بار با وجود موفقیت‌هایی که ابراهیم رئیسی در قالب سیاست همسایگی و در ادامه در شانگهای کسب کرده‌، دامنه عداوت مخالفان بیشتری را علیه وی گسترده کرده است. به‌ویژه آنهایی که مرگ دختر ۲۲ساله را بستر سوءاستفاده سیاسی می‌کنند حتی اجلاس شانگهای را به خیال خود بی‌اثر می‌دانستند و همگام با منافقین و رجوی‌تبارها و سلطنت‌خواه‌های مهجور تلاش داشتند در سفر رئیسی اخلال ایجاد کنند. به‌نظر می‌رسد که وقتی رئیس‌جمهور سفر کند نیز خیال دارند موج هشتگ‌های خود را بیشتر کنند یا موضوع مرگ دختر ۲۲ساله را پر‌رنگ‌تر سازند. بیشترین زخمی نیز که آنها خورده‌اند، به‌خاطر کامیابی‌هایی است که در دولت فعلی نصیب ایران شده است. آنهایی که رئیسی را فعال سیاست خارجی نمی‌دانستند و فکر می‌کردند که موفق نمی‌شود، امروز می‌بینند که سیاست همسایگی دولت وی، روی یکجانبه‌گرایی آمریکا را برای همیشه می‌تواند سیاه کند. اینگونه است که این رویدادها را می‌بینند و نمی‌‌توانند بیکار بنشینند. از این‌رو هر اتفاقی مثل مرگ دختر ۲۲ساله را دستاویز خرابکاری‌های رسانه‌ای و سیاسی خود می‌کنند. با این حال این نخستین‌بار نیست که در دمادم سفر رئیس‌جمهور به آمریکا حاشیه می‌سازند.

اخبار مرتبط:
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد

محسن اسماعیلی معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت: طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی، رئیس‌جمهور فرصت دارد ضمن تعیین سرپرست برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند تا مدت سه ماه نسبت به معرفی گزینه مورد نظر اقدام کند و این کار حتماً در مهلت قانونی انجام خواهد شد.

هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟
هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟

مرتضی مکی گفت: سفر آقای عراقچی به ریاض از جنبه‌های گوناگون بسیار حائز اهمیت است. عربستان در دور قبلی مذاکرات که منتهی به توافق برجام شد، یکی از موانع اصلی در مسیر امضا و اجرای این توافق‌نامه به شمار می‌رفت. اما اکنون شرایط متفاوتی حاکم است، کشورهای عربی منطقه به‌ دنبال توافقی جدی هستند.

رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند
رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند

خبرگزاری رویترز در گزارشی با عنوان «ایران و آمریکا در میانه اختلافات بر سر خطوط قرمز، مذاکرات هسته‌ای را ادامه می‌دهند» نوشت: مذاکره کنندگان ارشد ایران و آمریکا امروز، یکشنبه، مذاکرات را به‌منظور پرداختن به برنامه هسته‌ای تهران ادامه می‌دهند؛ این در حالی است که پیش از سفر دونالد ترامپ به خاورمیانه، واشینگتن موضع خود را سخت‌تر کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است