کد خبر : 200635
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۶ - 14:42
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

پیام تیلور به حسن یزدانی: یکی از موانع مدال طلای من در المپیک پاریس هستی

دیوید تیلور بعد از برتری مقابل حسن یزدانی پیامی برای او فرستاد.

پیام تیلور به حسن یزدانی: یکی از موانع مدال طلای من در المپیک پاریس هستی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسن یزدانی آزادکار ۸۶ کیلوگرم کشورمان شب گذشته با نتیجه سنگین ۷ بر یک مقابل دیوید تیلور شکست خورد تا مدال نقره مسابقات جهانی را کسب کند اتحادیه جهانی کشتی با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت: تیلور با دقت در آخرین مبارزه خود مقابل حسن یزدانی پیروز شد و انتقام باخت در مسابقات جهانی سال گذشته را گرفت.

دیوید تیلور نیز درباره این پیروزی، اظهارداشت: این اولین باری است که من واقعاً با نیت مهم وارد رقابت با یزدانی شدم و آن را دنبال می‌کردم. یزدانی یکی از موانع من و مدال طلا در المپیک پاریس است.

برتری تیلور چهارمین پیروزی او از ۵ مبارزه برگزار شده با حسن یزدانی است. او سال گذشته در المپیک توکیو به برتری رسید و مدال طلا را کسب کرد اما ۳ ماه بعد در مسابقات جهانی نروژ مقابل یزدانی ۶ بر ۲ شکست خورد.

در هر دو مبارزه قبلی یزدانی در امتیاز گرفتن پیشتاز بود و در مسابقه فینال جهانی هم همین اتفاق افتاد اما کمتر کسی پیش‌بینی این نتیجه را داشت.

تیلور گفته بود که برای مدتی اشتیاق خود را برای ادامه این ورزش از دست داده و تنها با حمایت خانواده و اطرافیانش به فعالیت در کشتی ادامه داد.

وی گفت: من به شما می گویم که چرا امسال برای من خیلی سخت بود چون بارها به بازنشستگی فکر کردم. نمی‌دانستم می‌خواهم این کار را انجام دهم یا خیر.

وی افزود: از کودکی در هر کاری که می‌خواستم انجام دهم تلاش می‌کردم در اوج باشم. قهرمان المپیک شدن؛ معتقدم اگر در مسابقات جهانی شرکت نمی‌کردم هشت هفته بعد، احتمالاً کارم تمام بود. من و یزدانی هر دو در رقابت شماره یک هستیم. همان طور که می‌دانید من جادوگر هستم، در فینال در اوج بودم و از این بابت حس بسیار خوبی دارم.

این کشتی‌گیر آمریکایی یادآور شد: ما به دو کشتی‌گیر برتر تمام دوران تاریخ تبدیل خواهیم شد. ما در تمام مدت برای هل دادن همدیگر می‌جنگیم و من از یزدانی تشکر می‌کنم اما قهرمان شدن احساس خوبی دارد.

تیلور در پاسخ به این سوال که او برای یزدانی چه پیامی دارد، پاسخ داد: باختن بد است. تو بهتر می‌شوی، من هم بهتر می‌شوم و سال آینده دوباره با هم روبه‌رو می‌شویم. می‌دانم که تو آنجا خواهی بود، من هم آنجا خواهم بود. اجازه بده یک نمایش دیگر برای طرفداران بگذاریم. چیز دیگری به آنها بدهیم که به خاطر بسپارند. من آنجا خواهم بود، می‌دانم که شما هم خواهید بود. بیایید به جنگ برویم.

اخبار مرتبط:
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد
رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد

مدافع - هافبک استقلال در لیگ بیست‌وپنجم نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت.

تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است