کد خبر : 200592
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۶ - 09:33
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

خبرگزاری فارس: مهسا امینی مبتلا به صرع و دیابت بود؛ تومور مغزی هم در ۵ سالگی داشته / او ایست قلبی کرد

خبرگزاری فارس نوشت: نتایج بررسی اولیه پزشکی قانونی درباره علت فوت مهسا امینی نشان می‌دهد که وی به علت سکته قلبی فوت کرده است.

خبرگزاری فارس: مهسا امینی مبتلا به صرع و دیابت بود؛ تومور مغزی هم در ۵ سالگی داشته / او ایست قلبی کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری فارس از قول یک منبع آگاه نوشته است که «مهسا امینی به دنبال ایست قلبی توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد و پس از احیا در فاصله ۲ ساعت، ۲ مرتبه دیگر نیز ایست قلبی کرده که مجدداً احیا شده است.»

به نوشته این خبرگزاری، «در سی تی اسکن مغزی علایمی مبنی بر هیدروسفال بودن (عارضه قبلی) گزارش شده است. وی در پنج سالگی هم تومور مغزی عمل کرده و مبتلا به بیماری صرع و دیابت نوع یک بوده است.»

فارس نوشته «نامبرده مجدداً بعد از ظهر روز جمعه ایست قلبی می‌کند و نهایتاً پس از ۴۵ دقیقه عملیات احیای قلبی cpr، به علت ایست قلبی ریوی فوت می‌کند.»

اخبار مرتبط:
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مدعی شد: وزیر خارجه آمریکا، حمله اسرائیل را از قبل به ایران اطلاع داده بود.

درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران
درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

صدراعظم آلمان گفت از شورای امنیت خواهیم خواست تا «مکانیسم ماشه» علیه ایران را فعال کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است