کد خبر : 200533
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۵ - 10:40
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش احمد زیدآبادی به ماجرای مهسا امینی و اطلاعیه پلیس تهران/این چه هدایتی است؟

احمد زیدآبادی در واکنش به ماجرای مهسا امینی نوشت: این بساط قرار است کی پایان یابد؟ دستگیری دختران جوان مردم و انتقال تحقیرآمیز آنها به مقر گشت ارشاد، چگونه به «هدایت» آنها کمک می‌کند که پلیس تهران مدعی آن شده است؟

واکنش احمد زیدآبادی به ماجرای مهسا امینی و اطلاعیه پلیس تهران/این چه هدایتی است؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی، در یادداشتی در کانال تلگرامی‌اش نوشت: پلیس به جای آنکه در کوچه و خیابان مراقب مردم در برابر هجوم زورگیران باشد، در پی بازداشت دختران آنها به دلیل نوع پوشش آنهاست!

مرگ مغزی ژینا امینی، دختر خانمِ جوان سنندجی، پس از بازداشت توسط گشت ارشاد در تهران، ادامه روندِ بی‌نهایت آسیب‌زایی است که کارشناسان امور اجتماعی بارها نسبت به آن هشدار داده‌اند، اما کمترین اثری بر سیاست لج‌بازانه نهادهای تصمیم‌گیر نداشته است.

پلیس تهران گفته است که خانم امینی به قصد «هدایت» دستگیر شده، اما به طور ناگهانی دچار عارضه قلبی شده است. اگر این روایت را صد در صد هم معتبر بدانیم آیا پلیس نمی‌داند که صِرف دستگیری یک دختر مسافر شهرستانی در حضور خانواده‌اش چه شوک روانی به او وارد می‌کند؟

این بساط قرار است کی پایان یابد؟ دستگیری دختران جوان مردم و انتقال تحقیرآمیز آنها به مقر گشت ارشاد، چگونه به «هدایت» آنها کمک می‌کند که پلیس تهران مدعی آن شده است؟
اخبار مرتبط:
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد

محسن اسماعیلی معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت: طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی، رئیس‌جمهور فرصت دارد ضمن تعیین سرپرست برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند تا مدت سه ماه نسبت به معرفی گزینه مورد نظر اقدام کند و این کار حتماً در مهلت قانونی انجام خواهد شد.

هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟
هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟

مرتضی مکی گفت: سفر آقای عراقچی به ریاض از جنبه‌های گوناگون بسیار حائز اهمیت است. عربستان در دور قبلی مذاکرات که منتهی به توافق برجام شد، یکی از موانع اصلی در مسیر امضا و اجرای این توافق‌نامه به شمار می‌رفت. اما اکنون شرایط متفاوتی حاکم است، کشورهای عربی منطقه به‌ دنبال توافقی جدی هستند.

رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند
رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند

خبرگزاری رویترز در گزارشی با عنوان «ایران و آمریکا در میانه اختلافات بر سر خطوط قرمز، مذاکرات هسته‌ای را ادامه می‌دهند» نوشت: مذاکره کنندگان ارشد ایران و آمریکا امروز، یکشنبه، مذاکرات را به‌منظور پرداختن به برنامه هسته‌ای تهران ادامه می‌دهند؛ این در حالی است که پیش از سفر دونالد ترامپ به خاورمیانه، واشینگتن موضع خود را سخت‌تر کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است