کد خبر : 200299
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۸ - 23:53
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

با وجود سرگردانی زائران ایرانی در مرز عراق: امیرعبداللهیان از مهمان‌نوازی مردم و دولت عراق در اربعین قدردانی «ویژه» کرد

وزیر امور خارجه کشورمان از حسن مهمان نوازی مردم و دولت عراق در قبال زائران ایرانی و غیر ایرانی اربعین بطور ویژه قدردانی کرد.

با وجود سرگردانی زائران ایرانی در مرز عراق: امیرعبداللهیان از مهمان‌نوازی مردم و دولت عراق در اربعین قدردانی «ویژه» کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با فواد حسین وزیر خارجه عراق از حسن مهمان نوازی مردم عزیز و دولت عراق که علیرغم تراکم جمعیت، محدویت ها و گرمای شدید هوا همه گونه مساعدت را با زائران ایرانی و غیر ایرانی اربعین بعمل می آورند بطور ویژه قدردانی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به حضور گسترده زائران مشتاق در کربلا و نجف از هموطنان درخواست کرد، به دستورالعمل های صادره از سوی ستاد مرکزی اربعین و وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران جدا توجه نمایند.

به گزارش مدارا، این در حالی است که رییس ستاد مرکزی اربعین سید مجید میراحمدی درباره آخرین وضعیت مرزهای کشور، بیان کرد: وسیله حمل و نقل در آن سوی مرز کم است یا وجود ندارد به خاطر همین قیمت ها چند برابر افزایش پیدا کرده است و به همین دلیل سفر مردم به اربعین منتفی است به جز سفر هوایی که ممنوعیتی وجود ندارد.

وی ادامه داد: در عراق مشکلاتی از قبیل تامین آب آشامیدنی و گرمای هوا وجود دارد. اگر تا ۴۸ ساعت آینده تغییری در شرایط ایجاد شد ما به اطلاع مردم می‌رسانیم ولی بدون تغییر شرایط، نمی‌توانیم مجوز حرکت زائران را بدهیم.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است