کد خبر : 200020
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۶ - 11:09
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رائفی‌پور وارد دنیای «فوتبال» شد/ تصاویـر

علی اکبر رائفی پور که سخنرانی‌های او در موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی گا‌ها با حواشی و جنجال‌هایی روبرو می‌شود، در اردوی استعدادیابی تیم ملی فوتبال نوجوانان حضور پیدا کرد.

رائفی‌پور وارد دنیای «فوتبال» شد/ تصاویـر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اردوی استعدادیابی تیم ملی نوجوانان روز گذشته در مشهد برگزار شد. در زمان برگزاری این اردو، رائفی پور به همراه تعدادی از بازیکنان باشگاهی که گفته می‌شود مدیریت آن را بر عهده دارد، در محل برگزاری تمرین این اردو حضور یافت.

رائفی پور در این برنامه با شمایل جدیدی حضور داشت و بازیکنان باشگاهش را همراهی می‌کرد و در ادامه با حسین بادامکی پیشکسوت فوتبال و حسین عبدی سرمربی تیم ملی نوجوانان نیز به گفتگو پرداخت و عکس یادگاری گرفت.

رائفی‌پور به دنبال فراماسونری در فوتبال؟!

این طور که مشخص است، رائفی پور مدیریت موسسه‌ای با عنوان مصاف را برعهده دارد که این موسسه در راستای فعالیت‌های مختلف خود، در حوزه ورزش نیز تیم‌های ورزشی را تشکیل داده است و اعضا این باشگاه، از چند روز قبل به مشهد سفر کرده بودند.

رائفی پور که یکی از سخنرانان جنجالی به شمار می‌رود و صحبت‌های او در حوزه‌های مختلف گا‌ها با حواشی روبرو می‌شود، به نظر می‌رسد که ورودش به ورزش را از تیم‌های پایه و البته رشته پرحاشیه فوتبال که انتقاداتی را نیز در گذشته به آن داشت، آغاز کرده است.

رائفی‌پور به دنبال فراماسونری در فوتبال؟!

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است