صدیف بدری: از آقای رستم قاسمی عیادت کردم ایشان تحت عمل جراحی قرار گرفته اند/ هیچ نماینده ای تاکنون درباره «قاسم مکارم شیرازی» سوالی را به کمیسیون عمران ارجاع نداده است
نایب رئیس دوم کمسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با سایت مدارا درباره بیماری وزیر راه و شهرسازی توضیح داد.
صدیف بدری، نایب رئیس دوم کمسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی سایت خبری مدارا با اشاره به بیماری رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی گفت: موضوع کسالت آقای قاسمی صحت دارد و ایشان عمل جراحی کردند که بنده هم به ملاقات ایشان رفتم.
وی در پاسخ به انتقادات نمایندگان مجلس نسبت به موضوع تخلف در وزارت راه و شهرسازی گفت: اگر تخلفی صورت گرفته باشد نهادهای نظارتی و امنیتی قطعا ورود و بررسی خواهد کرد.
نایب رئیس دوم کمسیون عمران مجلس ادامه داد: تاکنون سئوالی از وزیر در خصوص حواشی به وجود آمده در وزارت راه و شهرسازی به کمیسیون عمران به عنوان کمیسیون تخصصی از سوی نمایندگان ارائه نشده است.
تسنیم نوشت: «سیدعلی مدنیزاده» اقتصاددان و رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه شریف گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی گری پست وزارت امور اقتصادی و دارایی شده است.