کد خبر : 199495
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۳ - 09:48
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

مهدی طارمی هم گُل کاشت هم گُل زد

پورتو با درخشش طارمی موفق شد به چهارمین برد فصل خود برسد.

مهدی طارمی هم گُل کاشت هم گُل زد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در هفته پنجم لیگ پرتغالی تیم پورتو ر حالی به مصاف ژیل ویسنته رفت که مهدی طارمی در ترکیب اصلی پورتو قرار داشت اما علیپور روی نیمکت تیم رقیب نشسته بود.

این بازی با درخشش ستاره ایرانی پورتو همراه بود و او نقش اول پیروزی تیمش بود. گل اول پورتو توسط طارمی به زیبایی به ثمر رسید و گل دوم نیز توسط گالنو با اثرگذاری ستاره ایرانی وارد دروازه میزبان شد.

طارمی هفته قبل یک پنالتی مهم را از دست داده بود اما در این هفته موفق شد با عملکرد خوبش پورتو را به چهارمین پیروزی فصل برساند.

پورتو با این برد ۱۲ امتیازی شد و به رده سوم صعود کرد. بنفیکا با ۱۵ امتیاز و براگا با ۱۳ امتیاز در رده دوم قرار دارند. اسپورتینگ نیز با ۷ امتیاز در جایگاه هشتم قرار دارد.

اخبار مرتبط:
دو نفر نمی‌خواهند قرارداد عالیشاه تمدید شود!
دو نفر نمی‌خواهند قرارداد عالیشاه تمدید شود!

به نظر می‌رسد ماجرای تمدید قرارداد امید عالیشاه با پرسپولیس وارد فاز جدیدی شده و دو نفر نمی‌خواهند این اتفاق رخ بدهد.

باشگاه استقلال، آذری‌جهرمی را دعوت به شیرموز کرد!
باشگاه استقلال، آذری‌جهرمی را دعوت به شیرموز کرد!

ساعده سیما، سخنگوی باشگاه استقلال در پاسخ به کری‌خوانی جنجالی آذری جهرمی، وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: متأسفانه ایشان فرق کُری‌خوانی و توهین را نمی‌داند.

سردار آزمون بازیکن کمکی العین در جام جهانی باشگاه‌ها
سردار آزمون بازیکن کمکی العین در جام جهانی باشگاه‌ها

طبق ادعای یک خبرنگار خارجی مهاجم ایرانی شباب الاهلی تیم العین را در مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ همراهی خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است