کد خبر : 199455
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۲ - 19:02
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

کودک دو ساله در کرج غرق شد

فرمانده انتظامی کرج از غرق‌شدگی و فوت یک پسربچه دوساله در یک حوضچه در منطقه کلاک خبر داد.

کودک دو ساله در کرج غرق شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ علی قاسم پور اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر غرق‌شدگی یک کودک در حوضچه منزلشان در منطقه کلاک کرج، بلافاصله مأموران کلانتری ۴۰ جهان نما برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با حضور مأموران در محل حادثه مشخص شد یک پسربچه دوساله به واسطه غفلت والدینش وارد حوضچه منزلشان شده و جانش را از دست داد.

فرمانده انتظامی کرج با بیان این که با حضور عوامل امدادی کودک به بیمارستان منتقل شد، اظهار داشت: متأسفانه علی رغم تلاش نیروهای امدادی فرد غرق شده جان خود را از دست داد.

وی متذکر شد: دقت و توجه به رفتار کودکان خردسال می‌تواند از وقوع حوادث تلخ این چنین پیشگیری کند.

اخبار مرتبط:
تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد
تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد

تنها سرنخ برای شناسایی قاتل زن سالخورده، تصویری از او در دوربین مداربسته بود. اما قاتل گریم کرده و صورتش را نیز پوشانده بود و در این شرایط نحوه راه رفتنش بود که دست او را رو کرد.

عوامل کانال تلگرامی «شکار مزدور» در غرب مازندران دستگیر شدند
عوامل کانال تلگرامی «شکار مزدور» در غرب مازندران دستگیر شدند

رئیس کل دادگستری مازندران از بازداشت عوامل کانال تلگرامی «شکار مزدور» در شهر‌های غربی استان توسط اداره کل اطلاعات استان خبر داد و افزود: مجرمین با صدور قرار مناسب به زندان معرفی شدند.

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس: ۷۰۰ هزار معلول بیکار در کشور وجود دارد
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس: ۷۰۰ هزار معلول بیکار در کشور وجود دارد

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم اجرای قانون سه درصد اشتغال معلولان در ادارات گفت که هم اکنون ۷۰۰ هزار نفر دارای معلولیت در کشور از بیکاری رنج می برند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است