کد خبر : 199438
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۲ - 16:31
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

سردار اشتری: نسبت به سال ۹۷ آمار سرقت ۳۰ درصد افرایش یافته است/ اگر فردی چهار مرتبه کشف حجاب کند او را به دستگاه قضایی معرفی می کنیم

فرمانده فراجا گفت: از سال ۹۷ که قیمت‌ها افزایش یافت، آمار سرقت‌ها نیز ۳۰ درصد بالا رفت، این مهم نشان دهنده این است که مسائل اقتصادی بسیار تاثیرگذار است.

سردار اشتری: نسبت به سال ۹۷ آمار سرقت ۳۰ درصد افرایش یافته است/ اگر فردی چهار مرتبه کشف حجاب کند او را به دستگاه قضایی معرفی می کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار حسین اشتری فرمانده فراجا در جلسه با رئیس و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اجرای طرح ناظر یک در امر مقابله و برخورد با ناهنجارهای کشف حجاب در خودروها گفت: ۸۱ درصد از افرادی که در خودرو کشف حجاب کرده اند در همان پیامک بار اول پلیس، متنبه شده و دیگر تکرار نکرده اند.

وی افزود: این افراد اگر به تذکرات پلیس بی اعتنا و مجدداً تکرار کنند از آن‌ها تعهد گرفته می‌شود، در صورتی که برای بار سوم تکرار کنند خودرو توقیف، به پارکینگ منتقل و در مرتبه چهارم برای شان پرونده تشکیل و به دستگاه قضائی معرفی می‌شوند.
بالا رفتن آمار سرقت‌ها با افزایش قیمت‌ها
فرمانده فراجا در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از سال ۹۷ که قیمت‌ها افزایش یافت، آمار سرقت‌ها نیز ۳۰ درصد بالا رفت، این مهم نشان دهنده این است که مسائل اقتصادی بسیار تاثیرگذار است و از طرفی نیز هزینه جرم پایین بوده و بازدارندگی لازم را ندارد.

وی ادامه داد: برابر قوانین موجود برای سرقت‌های خرد با ارزش کمتر از ۲۰۰ میلیون ریال پرونده تشکیل نمی‌شود و سارق نیز به زندان نمی‌رود.

سردار اشتری اضافه کرد: البته همه همکاران برای پیشگیری و برخورد با سارقان پای کار بوده و اقدامات علمی و عملی زیادی نیز در این رابطه صورت گرفته است.

ناهنجاری سگ‌گردانی/ فقط در تهران بیش از ۳۷۰ فروشگاه غذای سگ وجود دارد
فرمانده فراجا با اشاره به ناهنجاری سگ‌گردانی گفت: این ناهنجاری نگرانی و ناراحتی آحاد جامعه و متدینین را فراهم کرده است، اکنون فقط در تهران بیش از ۳۷۰ فروشگاه غذای سگ وجود داشته و قبلاً با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی وارد کشور می‌شد.
وی افزود: امروز در کشور کلینیک‌های درمان سگ وجود دارد که امکاناتشان بیشتر از برخی بیمارستان هاست بنابراین مردم از فراجا انتظار برخورد دارند و ما هم نمی‌خواهیم فرافکنی کنیم، بایستی علاوه بر دستگاه‌های دخیل، حوزه علمیه نیز در خصوص مالیت نداشتن سگ نظر فقهی را بیان کند.

سردار اشتری اضافه کرد: همکاران من برای حفظ ارزش‌ها انگیزه دارند، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز مطالبه پلیس در تراز انقلاب اسلامی دارند، ما نیز خود را نهادی انقلابی دانسته و محکم ایستاده ایم، کارمان را عبادت می‌دانیم البته اگر دیگران به ما کمک نکنند خیلی اثرگذار نخواهد بود.

آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری نیز در این دیدار ضمن قدردانی از زحمات و فعالیت‌های فراجا در برخورد با انواع جرایم و ناهنجاری ها، گفت: ان شاءالله خداوند به شما توفیق داده تا با همین عزم، اراده، دلسوزی و بدون تزلزل به فعالیت تان ادامه دهید.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: آتش در بندر شهید رجایی هنوز کامل خاموش نشده است/ برخی از اجساد کاملاً پودر شدند/ خانواده‌ کارگران بی‌شناسنامه هنوز نمی‌دانند چه اتفاقی افتاده است
نماینده مجلس: آتش در بندر شهید رجایی هنوز کامل خاموش نشده است/ برخی از اجساد کاملاً پودر شدند/ خانواده‌ کارگران بی‌شناسنامه هنوز نمی‌دانند چه اتفاقی افتاده است

نماینده بندرعباس گفت: از ابتدای آتش‌سوزی که روز شنبه، ششم اردیبهشت ماه، اتفاق افتاد، من در صحنه بودم و یک هفته کامل آنجا ماندم. هنوز هم آتش به‌طور کامل خاموش نشده و فقط خطر آن کاهش یافته است. تعدادی از اجساد هنوز مانده‌اند و شناسایی نشده‌اند. برخی از اجساد کاملاً پودر شده و هیچ آثاری از آن‌ها نیست.

مراجعه ۴۰۰ مصدوم انفجار در بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی
مراجعه ۴۰۰ مصدوم انفجار در بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی

​تاکنون بیش از ۴۰۰ مصدوم این حادثه برای تعیین خسارت و میزان صدمات وارده به پزشکی قانونی بندرعباس مراجعه و توسط پزشکان آن مرکز معاینه شده‌اند.

راهداری: جاده چالوس به مدت ۱۰ روز بسته است / تردد از میدان امیرکبیر کرج تا دهانه جنوبی تونل کندوان فقط برای افراد بومی میسر است
راهداری: جاده چالوس به مدت ۱۰ روز بسته است / تردد از میدان امیرکبیر کرج تا دهانه جنوبی تونل کندوان فقط برای افراد بومی میسر است

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای البرز گفت: جاده کرج - چالوس با توجه به اجرای عملیات عمرانی در حوزه استان مازندران بسته است و تردد فقط برای افراد بومی میسر است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است