کد خبر : 198750
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۰۷ - 11:14
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

وزیر نفت: امسال نیز کسری گاز خواهیم داشت

وزیر نفت با بیان اینکه زمستان امسال نیز کسری گاز خواهیم داشت، گفت: امسال نیز همچون پارسال نخواهیم گذاشت مردم در این زمینه دچار چالش و مشکل شوند.

وزیر نفت: امسال نیز کسری گاز خواهیم داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جواد اوجی در بدو ورود به استان بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اعضای هیات دولت در این هفته به نمایندگی از دولت به استان‌های مختلف سفر خواهند کرد و در این راستا ما امروز مهمان این استان هستیم تا سلام گرم رئیس‌جمهور را به مردم بوشهر برسانیم.

وی با اشاره به افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های متعدد در استان بوشهر تصریح کرد: این پروژه‌ها اشتغال‌زایی، درآمدزایی و برکات خوبی به‌همراه خواهند داشت.

وزیر نفت با بیان اینکه امسال نیز کسری گاز خواهیم داشت، افزود: به‌دلیل آنکه در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری در این حوزه انجام نشده بود نیاز است برای جبران کسری گاز در بالادست حوزه صنعت نفت و گاز کشور سرمایه‌گذاری کلان شود.

وی ادامه داد: همکاران ما در شرکت‌های تابع وزارت نفت با تدابیر خوبی که اندیشیده‌اند، همچون پارسال نخواهند گذاشت که مردم در این زمینه دچار چالش و مشکل شوند.

 جواد اوجی،وزیر نفت،جهت افتتاح طرح‌های صنعت نفت در هفته دولت دقایقی پیش وراد فرودگاه خلیج فارس عسلویه شد.

افتتاح بلوک اول نیروگاه ۴۸۰ مگاواتی سیکل ترکیبی عسلویه، افتتاح طرح مرکاپتان زدایی میعانات کازی فاز ۲ و ۳ پارس جنوبی و  افتتاح چندین طرح عمرانی دیگر از برنامه‌های وزیر نفت در سفر به عسلویه است.

اخبار مرتبط:
حدود ۲۰ میلیون ایرانی در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند
حدود ۲۰ میلیون ایرانی در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در کشور حدود هفت میلیون نفر در سکونتگاه‌های غیررسمی (حاشیه نشین)، ۱۰ میلیون نفر در بافت‌های فرسوده و سه میلیون نفر در بافت‌های تاریخی زندگی می‌کنند که مجموع مساحت این بافت‌ها به ۱۷۰ هزار هکتار می‌رسد.

کابوس اجاره مسکن آغاز شد / بیگی‌نژاد: افزایش قیمت اجاره‌بها در اردیبهشت قابل توجه بود
کابوس اجاره مسکن آغاز شد / بیگی‌نژاد: افزایش قیمت اجاره‌بها در اردیبهشت قابل توجه بود

تابستان هنوز از راه نرسیده، اما موج گرانی اجاره‌بها زودتر از همیشه مستأجران را غافلگیر کرده است؛ خانواده‌هایی که پیش از جابه‌جایی، ناچارند چمدان اضطراب ببندند و به‌دنبال سقفی تازه در دل گرانی بگردند.

ماجرای فروش اجباری روغن در کنار رب و تن‌ماهی چیست؟
ماجرای فروش اجباری روغن در کنار رب و تن‌ماهی چیست؟

رئیس اتاق اصناف تهران تاکید کرد: هیچ فروشگاهی حق ندارد خرید روغن را به تهیه سایر اقلام مشروط کند؛ این کار تخلف صریح است و بازرسان موظف به برخورد با آن هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است