کد خبر : 198629
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۰۶ - 11:10
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

​سفیر ایران در بیروت: تهران آماده ارسال سوخت به لبنان به محض قبول دولت این کشور است

​سفیر ایران در بیروت در دیدار با یک مقام لبنانی تاکید کرد که تهران آماده ارسال سوخت به لبنان به محض قبول دولت این کشور است.

​سفیر ایران در بیروت: تهران آماده ارسال سوخت به لبنان به محض قبول دولت این کشور است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی حجازی، دبیرکل حزب سوسیالیستی عربی بعث با حضور در سفارت ایران با مجتبی امانی، سفیر ایران در لبنان دیدار و رایزنی کرد.

امانی در این ضمن تاکید بر حمایت های جمهوری اسلامی ایران از لبنان خاطرنشان کرد که ایران آماده ارسال سوخت به لبنان به محض قبول دولت لبنان و ارسال هیات رسمی به تهران برای برنامه ریزی مستقیم در این خصوص است.

این مسئول لبنانی نیز از نقش ایران در منطقه تقدیر کرد و گفت که ایران در دور کردن لبنان و تمام منطقه از برخی توطئه ها که هدف آن ها تغییر هویت منطقه بود نقش داشت.

دبیرکل حزب سوسیالیستی عربی بعث همچنین از ابتکار عمل‌های ایران در حمایت از ملت لبنان از جمله دادن سوخت به این کشور تقدیر و تشکر کرد.

وی نسبت به عدم قبول پیشنهادات ایران از سوی دولت لبنان علیرغم رنج‌ها و دشوارهای مردم این کشور ابراز تاسف کرد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده اند. سازمان غذا و دارو عامل اصلی افزایش قیمت داروهاست.

ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد
ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پیش از سفر به خاورمیانه، استیو ویتکاف را یک توافق‌کننده ماهر و با توانایی ویژه توصیف کرد و از او برای کمک به آزادسازی گروگان آمریکایی - اسرائیلی توسط حماس قدردانی کرد. او همچنین تاکید کرد که در یک کنفرانس خبری، دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکا و چین به یک توافق تجار بزرگ دست یافته‌اند که براساس آن، از دوم آوریل، تعرفه‌ها به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد.

تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم
تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا اظهار کرد: با چشمانی باز و با دقت در حال پیش بردن امور هستیم. آمریکایی‌ها در صحبت‌هایشان این‌گونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است