کد خبر : 198068
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۶ - 12:28
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

تورم در انگلیس به ۱۰ درصد رسید

آمار رسمی در انگلیس در روز چهارشنبه نشان داد، تورم مربوط به قیمت مصرف‌کننده در این کشور در ماه ژوئیه (تیر) به ۱۰.۱ درصد افزایش یافته که بالاترین میزان از فوریه ۱۹۸۲ بوده است.

تورم در انگلیس به ۱۰ درصد رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ افزایش تورم در این کشور در حالی بروز کرده که نرخ سالانه تورم در ماه گذشته در این کشور (ژوئن)  ۹.۴ درصد به ثبت رسیده است.

افزایش تورم در انگلیس در ماه ژوئیه امسال بالاتر از حد انتظار اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز در این ماه بود که پیش بینی می شد تورم افزایشی ۹.۸ درصدی داشته باشد.  این افزایش تورم، نگرانی های بانک مرکزی انگلیس درباره فشار ناشی از قیمت ها را کاهش نداده است.

اوایل ماه جاری میلادی، بانک مرکزی انگلیس، نرخ بهره  را ۰.۵ درصد افزایش داد و به ۱.۷۵ درصد رساند که اولین افزایش نیم واحدی از سال ۱۹۹۵ بود.

این بانک پیش بینی کرد تورم در اکتبر (مهر)و با افزایش قیمت های انرژی های خانگی به ۱۳.۳ درصد برسد.

به گزارش ایرنا، نظرسنجی جدید «تایمز رادیو» نشان داده که از زمان کمبود غذا در جهان و افزایش هزینه‌های انرژی و در نتیجه افزایش قیمت مواد غذایی در انگلیس، میلیون‌ها شهروند این کشور وعده‌های غذایی خود را کاهش داده‌اند تا در هزینه‌های خود صرفه جویی کنند. بر اساس این نتایج  ۱۶ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی به صورت مکرر وعده‌های غذایی خود را کاهش داده‌اند تا در هزینه‌های خود صرفه جویی کنند.

کارشناسان اقتصادی پیش بینی می‌کنند که اقتصاد انگلیس در سال آینده میلادی نیز همچنان با افزایش قیمت‌ها و بالا رفتن تورم مواجه باشد.

اخبار مرتبط:
ترامپ: کناره‌گیری مادورو عاقلانه خواهد بود
ترامپ: کناره‌گیری مادورو عاقلانه خواهد بود

دونالد ترامپ روز دوشنبه گفت ایالات متحده بیش از ۲۴ ساعت پس از آغاز تعقیب، همچنان به‌طور فعال در حال تعقیب یک نفتکش در سواحل ونزوئلاست و هم‌زمان تهدیدهای خود علیه رئیس‌جمهور ونزوئلا، نیکلاس مادورو، را تکرار کرد.

آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام اروپایی: روسیه روند خارج کردن خانواده‌های دیپلمات‌های خود از ونزوئلا را آغاز کرده/ مسکو: این خبر نادرست است
آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام اروپایی: روسیه روند خارج کردن خانواده‌های دیپلمات‌های خود از ونزوئلا را آغاز کرده/ مسکو: این خبر نادرست است

وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای خبر آسوشیتدپرس درباره تخلیه سفارت این کشور در ونزوئلا را تکذیب کرد.

عراق بزرگ‌ترین تونل زیرآبی خاورمیانه را ساخت
عراق بزرگ‌ترین تونل زیرآبی خاورمیانه را ساخت

تونل زیرآبی جنوب عراق افتتاح شد. این تونل، از زیر "خور زبیر" عبور و دو نقطه مهم یعنی "بندر بزرگ فاو" (شرق) را به بندر "ام القصر"(غرب) متصل می کند. تونل به اسم تونل زیرآبی یا بصره معروف است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است