کد خبر : 197984
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۶ - 10:08
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

اتهام جدید کیهان به میرحسین موسوی/ بیانیه اخیر میرحسین را سیا و موساد نوشته اند

روزنامه کیهان در مطلبی که به یادداشت اخیر میرحسین موسوی پرداخته، نوشته است:تحلیل‌ها از بیانیه منتسب به یکی از سران فتنه بیشتر تک‌بعدی و بعضا سطحی بود.

اتهام جدید کیهان به میرحسین موسوی/ بیانیه اخیر میرحسین را سیا و موساد نوشته اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اولا این بیانیه با نگاه عمیق‌تر و نگاه به آینده در حقیقت واکنشی حساب‌شده و پیچیده و برنامه‌ریزی شده از سوی سازمان سیا و موساد و البته با سوءاستفاده از عقده‌گشایی کور یک عروسک خیمه‌شب‌بازی دست‌پرورده خود در مقابل بیانیه گام دوم انقلاب بود.

نه خود او بیانیه را نوشته و نه حتی آن را خوانده‌، چراکه ذهن و عقل یک فسیل سیاسی در این سنِ فرتوتگی دیگر به او اجازه نوشتن و خواندن چنین بیانیه‌های شاذی را نمی‌دهد.

ثانیا؛ این که سران فتنه و اصلاحات آمریکایی امروز بر شهدای مدافع حرم می‌تازند اصلا مسئله جدید و مهم و تعجب‌برانگیزی نیست چراکه وقتی این جماعت در ظهر عاشورای ۸۸ بر حسین تاختند، حالا چه توقعی وجود دارد که چنین ذهن‌های پرورش‌یافته از شکم‌های حرام بر شهدای مدافع حرمِ اهل‌بیتِ حسین نتازند؟!! این همان کاری است که شمر کرد، اول بر حسین تاخت و بعد به خیمه‌های اهل‌البیت حسین یورش برد.

اخبار مرتبط:
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت
آلمان: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد/ تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت

«یوهان واده‌فول»، وزیر امور خارجه آلمان گفت: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و تحریم‌های بین‌المللی در پایان هفته بازخواهند گشت.

اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند
اروپایی‌ها در نشست شورای امنیت، روسیه را تهدید کردند

کشورهای اروپایی در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل تهدید کردند پهپادها یا جنگنده‌های روسیه را در صورتی که وارد حریم هوایی اعضای ائتلاف ناتو شوند، سرنگون خواهند کرد.

علی لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
علی لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه «این دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند»، گفت: اگر پیشنهاد عاقلانه و عادلانه‌ای ارائه شود که منافع ایران را حفظ کند، می‌پذیریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است