کد خبر : 197836
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ - 10:58
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

شماره تلفن کاربران سیگنال لو رفت

سیگنال اعلام کرد شماره تلفن ۱۹۰۰ نفر از کاربران این سرویس پیام‌رسان رمزنگاری شده، احتمالا در حمله فیشینگ به شرکت توئیلیو (Twilio)، لو رفته است.

شماره تلفن کاربران سیگنال لو رفت

سیگنال در یک پست وبلاگ اعلام کرد: هکرها احتمالا به کد احراز هویت پیامکی که برای ثبت نام در سیگنال استفاده می‌شود، دسترسی پیدا کرده‌اند اما آرشیو پیام، اطلاعات پروفایل و فهرست مخاطبان کاربران لو نرفته است. هکرها ممکن است تلاش کنند از شماره تلفن‌های لو رفته برای ورود به سیگنال از دستگاه دیگری استفاده کنند یا متوجه شوند که این شماره‌ها، در سیگنال وجود دارد.

شرکت توئیلیو، فراهم‌کننده خدمات احراز هویت برای اپلیکیشن سیگنال است. این شرکت که ماه جاری فاش کرد هک شده است، در حال همکاری با سیگنال برای کمک به تحقیقات این سرویس پیام رسان است.

بر اساس گزارش رویترز، بیش از ۲۵۶ هزار شرکت از جمله فورد موتور، مرکادو لیبر و اچ اس بی سی، مشتری توئیلیو هستند.

اخبار مرتبط:
آغاز مسدودسازی کارت‌های بازرگانی فاقد اعتبار
آغاز مسدودسازی کارت‌های بازرگانی فاقد اعتبار

به گفته مدیر اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی طی یک ماه گذشته فرآیندهای پیش‌بینی‌ شده برای مدیریت کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای عملی شده و در همین راستا، کارت‌های فاقد اعتبار از سوی وزارت صمت مسدود شده‌اند.

مصباحی مقدم: افزایش نرخ ارز عمدتا در کانال‌های تلگرامی شکل می‌گیرد / آمریکا و صهیونیست‌ها در پشت‌صحنه بازار آزاد ارز نقش دارند
مصباحی مقدم: افزایش نرخ ارز عمدتا در کانال‌های تلگرامی شکل می‌گیرد / آمریکا و صهیونیست‌ها در پشت‌صحنه بازار آزاد ارز نقش دارند

غلامرضا مصباحی‌مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «افزایش نرخ ارز عمدتا در کانال‌های تلگرامی شکل می‌گیرد و این نرخ‌ها مربوط به بازار آزاد است؛ بازاری که تحت مدیریت و کنترل بانک مرکزی قرار ندارد و هیچ مسئول یا مدیری تسلطی بر این کانال‌ها و جریان‌سازی‌های آنها ندارد. این کانال‌ها از خارج از کشور هدایت می‌شوند و در واقع بخشی از یک توطئه و جنگ اقتصادی علیه ملت ایران به شمار می‌آید. آنچه در این فضا رخ می‌دهد، اقدامی آگاهانه، عامدانه و برنامه‌ریزی‌شده برای ایجاد نگرانی، التهاب و ناامیدی در جامعه است.

وزیر اقتصاد: متأسفانه برخی شرکت های دولتی ارز صادراتی را برنمی گردانند
وزیر اقتصاد: متأسفانه برخی شرکت های دولتی ارز صادراتی را برنمی گردانند

سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در جلسه شورای معاونان بورس گفت: یکی از موضوعات، اقدامات مدیریتی برای ساماندهی بازارها خواهد بود متأسفانه بعضی از شرکت های زیرمجموعه دولت یا شرکت های خصولتی و نیمه دولتی ارز را برنگردانده اند که با اقدامات وزارت اقتصاد و دولت و بر اساس قوانین ملزم به بازگشت ارز صادراتی خواهند بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است