کد خبر : 197634
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۴ - 08:23
دسته‌بندی : خوزستان، اجتماعی
چاپ

اهواز همچنان آلوده‌ترین کلانشهر

بر اساس اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست در بین هشت کلانشهر کشور امروز(۲۳ مردادماه) شهر اهواز آلودگی هوا را با وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها تجربه کرده است. شیرازی‌ها همچنان هوای پاک را تنفس می‌کنند.

اهواز همچنان آلوده‌ترین کلانشهر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس اطلاعات مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست درباره کیفیت هوای هشت کلانشهر کشور، امروز آلاینده شاخص هوای اهواز، ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با میانگین ۱۵۲ و به عنوان آلوده‌ترین کلانشهر کشور در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها قرار گرفته است.

پس از آن کیفیت هوای دو کلانشهر تهران و کرج نیز با رسیدن به عدد ۱۲۷ و ۱۱۶ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد. مردم در این دو کلانشهر آلودگی هوا را با آلاینده شاخص ازن تنفس کرده‌اند.

مردم در چهار کلانشهر اصفهان، اراک، مشهد و تبریز هوای مطلوب را با رسیدن به عدد ۷۳، ۶۶، ۶۲ و ۵۷ تجربه کرده‌اند. آلاینده شاخص این هوای مطلوب در شهر تبریز ازن و در سه کلانشهر دیگر ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون است.

اهالی شهر شیراز هوای پاک را با رسیدن به عدد ۴۰ و با آلاینده شاخص ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون تنفس کرده‌اند.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا “پاک”، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا “قابل قبول(سالم) یا متوسط”، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا “ناسالم برای گروه‌های حساس”، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا “ناسالم برای همه گروه‌ها”، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا “بسیار ناسالم” و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا “خطرناک” است.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است
سردار سلیمانی رئیس بسیج: زمان بمباران سازمان بسیج، آنجا بودم، تصور کردم جنگنده خودی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به جزئیاتی از حمله رژیم صهیونیستی به یکی از ساختمان‌های این سازمان پرداخت و گفت: زمان حمله رژیم صهیونیستی به سازمان بسیج مستضعفین، آنجا بودم. در حال آماده شدن و وضو گرفتن بودم که صدایی شنیدم و تصور کردم که جنگنده خودی است.

فارس: درآمد یک گاریچی در بازار تهران با چهار ساعت کار مفید در روز، چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان است؛ تقریباً دو برابر دستمزد یک پزشک عمومی
فارس: درآمد یک گاریچی در بازار تهران با چهار ساعت کار مفید در روز، چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان است؛ تقریباً دو برابر دستمزد یک پزشک عمومی

فارس نوشت: در دل کوچه‌های تنگ بازار تهران، گاری‌چی‌هایی هستند که درآمدشان نه‌تنها از یک کارمند، بلکه حتی از پزشک عمومی هم بیشتر است.

اسرائیل به دنبال قطع ارتباط مردم با پلیس بود
اسرائیل به دنبال قطع ارتباط مردم با پلیس بود

در جنگ ۱۲ روزه یکی از نخستین مراکزی که مورد هدف دشمن قرار گرفت، ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ و مقر سامانه ۱۱۰ بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است