کد خبر : 196953
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ - 18:57
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

«طالبان» تعطیلی عاشورا و نوروز را لغو کرد

​طالبان تعطیلی روز عاشورا را از تقویم رسمی کشور حذف کرده و در مقابل چندین مناسبت مربوط به خود را جایگزین کرده است. روز عاشورا در تقویم رسمی افغانستان پیش از این به عنوان تعطیلی عمومی ثبت شده ‌بود.

«طالبان» تعطیلی عاشورا و نوروز را لغو کرد

 

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس اسنادی که در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته، طالبان علاوه بر تعطیلی روز عاشورا، تعطیلی‌های عمومی دیگری مثل نوروز که یکی از جشن‌های کهن و ملی این کشور محسوب می‌شود را نیز از تقویم رسمی حذف کرده است.

بر اساس این سند، روز همبستگی زنان و روز جهانی منع خشونت علیه زنان نیز از تقویم رسمی افغانستان حذف شده‌اند.

با تغییراتی که توسط طالبان در تقویم رسمی افغانستان اعمال شده، بسیاری از مناسبت‌هایی که در دولت قبلی وجود داشتند، لغو شده‌اند.

در این تغییرات تازه، طالبان دست کم ۱۵ مناسبت مربوط به خود از جمله روز انتخاب ملاهبت الله آخوندزاده به عنوان رهبر این گروه را در تقویم رسمی اضافه کرده است.

بر اساس این سند، طالبان تنها روزهای استقلال افغانستان، شکست جماهیر شوروی سابق و شکست آمریکا و ناتو از گروه طالبان را روزهای تعطیلی عمومی تعیین کرده است.

هنوز به طور رسمی این تغییرات در تقویم از سوی طالبان اعلام نشده اما اسناد فاش‌شده نشان می‌دهند که طالبان بیش‌تر مناسبت‌های گذشته را حذف و به جای آن‌ها به طور سلیقه‌ای مناسبت‌های طالبانی را جایگزین کرده است.

 

اخبار مرتبط:
نیویورک‌تایمز: چین در دومین روز از رزمایش‌های خود در تمرین محاصره تایوان، بمب‌افکن‌ها را به پرواز درآورد و پرتابگر موشکی شلیک کرد
نیویورک‌تایمز: چین در دومین روز از رزمایش‌های خود در تمرین محاصره تایوان، بمب‌افکن‌ها را به پرواز درآورد و پرتابگر موشکی شلیک کرد

چین روز سه‌شنبه رزمایش‌های نظامی خود در اطراف تایوان را تشدید کرد و توپخانه دوربرد را به سوی آب‌های اطراف این جزیره شلیک کرد. ارتش آزادی‌بخش خلق همچنین ناوهای تهاجمی آبی‌–خاکی جدیدی را به کار گرفت، در حالی که شناورها و هواپیماهایش تمرین دفع یک نیروی دشمن در حال نزدیک شدن را انجام دادند؛ اقدامی که توانایی چین برای منزوی کردن این جزیره را به نمایش گذاشت.

ترامپ: در مسیر پایان دادن به جنگ اوکراین، راه‌حلی به دست نیامده، اما پیشرفت چشم‌گیری حاصل شده/ نتایج مذاکرات ممکن است در هفته‌های آینده مشخص شود
ترامپ: در مسیر پایان دادن به جنگ اوکراین، راه‌حلی به دست نیامده، اما پیشرفت چشم‌گیری حاصل شده/ نتایج مذاکرات ممکن است در هفته‌های آینده مشخص شود

ترامپ در یک کنفرانس خبری مشترک با همتای اوکراینی خود، ولودیمیر زلنسکی، پس از دیداری طولانی در اقامتگاه مارالاگو در ایالت فلوریدا، در پاسخ به پرسشی درباره منطقه دونباس گفت: «راه‌حل هنوز به دست نیامده، اما هرچه بیشتر نزدیک می‌شود. این موضوع بسیار پیچیده است، اما فکر می‌کنم حل خواهد شد.»

هاآرتص: هکر‌های ایرانی می‌گویند به آیفون رئیس دفتر نتانیاهو نفوذ کرده‌اند و اطلاعات حساسی درباره نخست‌وزیر اسرائیل، به زودی منتشر خواهد شد
هاآرتص: هکر‌های ایرانی می‌گویند به آیفون رئیس دفتر نتانیاهو نفوذ کرده‌اند و اطلاعات حساسی درباره نخست‌وزیر اسرائیل، به زودی منتشر خواهد شد

گروهی موسوم به «حنظله» که به حساب تلگرام نخست‌وزیر پیشین نفتالی بنت نفوذ کرده بود، اعلام کرد این اطلاعات را از طریق هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو به‌دست آورده است. هکرها می‌گویند این اطلاعات به ارتباطات ادعایی میان دستیاران نتانیاهو و قطر مربوط است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است