کد خبر : 196706
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۶ - 17:00
دسته‌بندی : اخبار ویژه، فرهنگی
چاپ

صداوسیما دنبال تعطیلی پلتفرم‌های نمایش‌خانگی است/ در سریال خاتون به ما گفتند چرا گفتید روس ها از شمال وارد ایران شدند؟

مدیر نماوا گفت: ساترا هیچ خطوط قرمزی را شفاف اعلام نمی‌کند و گویی دنبال کاهش مخاطب ماست! مثلا در سریال خاتون به ما گفتند چرا گفتید روس ها از شمال وارد ایران شدند؟ باید می‌گفتید متفق ها! ما که نمی‌توانیم تاریخ را عوض کنیم؛ تاریخ را که نمی‌شود تحریف کرد. 

صداوسیما دنبال تعطیلی پلتفرم‌های نمایش‌خانگی است/ در سریال خاتون به ما گفتند چرا گفتید روس ها از شمال وارد ایران شدند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمود شانه ساز با اشاره به اینکه در صنایع متفاوتی فعال است، گفت: تنها در صنعت نمایش خانگی است که رگولاتور، خودش رقیب ماست! عملکرد ساترا شبیه به بازی فوتبالی شده که از مجموعه نود دقیقه بازی، ۸۰ دقیقه بازی در میانه زمین برگزار می‎‌شود و ده دقیقه پایانی بازی به این نقطه می‌رسد که حذفش کنید! ساترا هیچ خطوط قرمزی را شفاف اعلام نمی‌کند و گویی دنبال کاهش مخاطب ماست! مثلا در سریال خاتون به ما گفتند چرا گفتید روس ها از شمال وارد ایران شدند؟ باید می‌گفتید متفق ها! ما که نمی‌توانیم تاریخ را عوض کنیم؛ تاریخ را که نمی‌شود تحریف کرد.

*اگر قرار است شرکت های خصوصی را تعطیل کنید، بگویید. اینکه ما را ذره ذره آب می‌کنید درست نیست. الان فقط فیلیمو و نماوا در این زمین بازی باقی مانده است. اگر می‌خواهید دو دستی بازار را تقدیم ماهواره کنیم و برویم.

*اگر به ما می‌گویید محتوایی شبیه صدا و سیما بساز در پاسخ باید بگوییم که خوب صدا و سیما دارد خودش می‌سازد؛ مردم چرا باید پول اینترنت بدهند! اگر آنها موفق بودند که الان باید صدا و سیما کلی کاربر داشت و طی این سال‌ها میلیون‌ها مخاطب را از دست نمی‌داد!

اخبار مرتبط:
پیکر امید جهان به خاک سپرده شد
پیکر امید جهان به خاک سپرده شد

آیین تشییع پیکر زنده‌یاد امید جهان خواننده فقید موسیقی پاپ با حضور جمعی از هنرمندان در پهنه فرهنگی هنری رودکی برگزار شد.

۵ نامزد سینمای ایران برای معرفی به اسکار انتخاب شدند
۵ نامزد سینمای ایران برای معرفی به اسکار انتخاب شدند

پنج فیلمی که نامزد نهایی برای انتخاب و معرفی به اکادمی اسکار هستند، معرفی شدند.

اولین اظهار نظر همایون شجریان درباره کنسرت لغو شده میدان آزادی: آرزو به دل ماندم / از شش ماه قبل برنامه‌ریزی کرده بودیم / قول می‌دهم این کنسرت روزی برگزار شود
اولین اظهار نظر همایون شجریان درباره کنسرت لغو شده میدان آزادی: آرزو به دل ماندم / از شش ماه قبل برنامه‌ریزی کرده بودیم / قول می‌دهم این کنسرت روزی برگزار شود

همایون شجریان در اولین اظهارنظر خود درباره کنسرت لغو شده میدان آزادی گفت: آرزو به دل ماندم. از شش ماه قبل برای کنسرت میدان آزادی برنامه‌ریزی کرده بودیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است