کد خبر : 196666
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۶ - 10:45
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

سردار کوثری: جاسوس‌ها به‌محض ورود به ایران زیر نظر گرفته می شوند

فرمانده سابق سپاه مدعی شد: نیروهای اطلاعاتی و امنیتی اجازه نمی‌دهند اهداف دشمنان محقق شود و آسیبی به‌نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم برسد. 

سردار کوثری: جاسوس‌ها به‌محض ورود به ایران زیر نظر گرفته می شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اسماعیل کوثری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره دستگیری باند جاسوسی متعلق به رژیم صهیونیستی اظهار کرد: هوشیاری نیروهای اطلاعاتی به‌ویژه سربازان گمنام باعث دستگیری باند جاسوسی رژیم صهیونیستی شد. دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی کشور همواره از آمادگی لازم برای مقابله با چنین موضوعاتی برخوردارند چراکه جمهوری اسلامی ایران دشمنانی قسم‌خورده دارد که طی ۴۴ ساله گذشته همواره درصدد ضربه به‌نظام کشور بوده‌اند. خوشبختانه و به لطف خداوند، آمادگی نیروهای اطلاعاتی کشور به‌قدری‌ است که در هرمقطعی خطر احساس شود، به کار گرفته خواهند شد. 
وی افزود: مطابق برآوردها و هوشیاری نیروهای امنیتی کشور، اقدامات دشمن به‌صورت مسلط دنبال و با شکست مواجه می‌گردد. این آمادگی موجب شده تا اهداف خصمانه دشمن رؤیا باقی بماند و هیچ‌گاه به آن دست پیدا نکنند. 
کوثری تصریح کرد: اگرچه آمادگی نیروهای اطلاعاتی کشور همواره وجود دارد اما ضرورت دارد تا همیشگی باشد و در سایر‌مقاطع نیز به‌صورت عملی نشان داده شود.  نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد:جاسوس‌ها به‌محض ورود به ایران زیر نظر گرفته شدند و نیروهای امنیتی کشور درنهایت اقدام به دستگیری تمام شبکه کردند و به‌زودی نیز اقدامات آن‌ها برای مردم بازگو خواهد شد. این اتفاق به سبب هوشیاری بسیار نیروهای امنیتی و اطلاعاتی کشور است که در مقایسه با گذشته چندین برابر افزایش پیداکرده است.  وی در پایان این گفت‌‌وگو بیان داشت: مردم نسبت به چنین موضوعاتی آگاه هستند. گاه ممکن است به‌واسطه عوامل فریب‌خورده اهداف‌ شوم دشمنان پیشروی کند اما نیروهای اطلاعاتی و امنیتی اجازه نمی‌دهند اهداف دشمنان محقق شود و آسیبی به‌نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم برسد. 

اخبار مرتبط:
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است

وزیر خارجه کشورمان در یادداشتی در روزنامه لوپوئن فرانسه خطاب به اروپایی ها نوشت: زمان در حال اتمام است. نحوه واکنش ما در این مقطع حساس، آینده روابط ایران و اروپا را - بسیار فراتر از آنچه خیلی‌ها انتظار دارند- تعیین می‌کند. ایران آماده ورود به فصل جدیدی در روابط است.

ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!
ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!

برخلاف ادعای برخی رسانه های داخلی، تیم مذاکره کننده ایران پس از اتمام مذاکرات تا ساعتی دیگر راهی تهران می‌شود و برنامه ای برای سفر به امارات یا کشور دیگر ندارد.

عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست
عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نتایج دور چهارم مذاکرات تصریح کرد: از نظر ما غنی سازی یک موضوعی است که حتما باید ادامه یابد و جای مصالحه وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است