کد خبر : 196648
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۶ - 08:52
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان: آمریکا به گدایی افتاده و برای «اوکراین» اشک تمساح می ریزد

کیهان در ستون گفت و شنود شماره امروز خود باردیگر به جنگ روسیه علیه اوکراین واکنش نشان داد.

کیهان: آمریکا به گدایی افتاده و برای «اوکراین» اشک تمساح می ریزد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون «گفت و شنود» شماره امروزش نوشت:

گفت: یادت میاد آمریکا و اروپا بعد از آنکه زمینه جنگ اوکراین را فراهم آوردند، چه سر و صدایی راه ‌انداختند که روسیه را ظرف دو ماه با تحریم‌های فلج‌کننده به زانو در خواهیم آورد! و درحالی که در یمن و فلسطین مردم بی‌پناه را قتل‌عام می‌کردند، برای مردم اوکراین اشک تمساح می‌ریختند و…؟!
گفتم: چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ ولی حالا که با تحریم‌های متقابل روسیه رو‌به‌رو شده‌اند و آمریکا به قول ترامپ به گدایی افتاده و دولت‌های اروپایی با بحران سوخت و غذا دست و پنجه نرم می‌کنند، دیگر از اشک تمساح برای مردم اوکراین خبری نیست و همه آنها از بدبختی و فلاکتی که به آن دچار شده‌اند می‌نالند!
گفت: ایول! چی فکر می‌کردند؟ چی شد!
گفتم: گرگ درنده، زنگ درِ خونه شنگول و منگول  و حبه انگور را زد و گفت؛ من مادرتونم! یه شیر قوی‌هیکل درو باز کرد و گفت؛ بفرمایید! خوش اومدین! و گرگه رو یه لقمه چپ کرد و‌…!
اخبار مرتبط:
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مدعی شد: وزیر خارجه آمریکا، حمله اسرائیل را از قبل به ایران اطلاع داده بود.

درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران
درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

صدراعظم آلمان گفت از شورای امنیت خواهیم خواست تا «مکانیسم ماشه» علیه ایران را فعال کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است