کد خبر : 196499
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ - 16:21
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

امنیت جامعه در گرو رعایت حجاب و عفاف است

رضوانی گفت: امام جمعه بویین زهرا از برخورد مقتدرانه پلیس با ناهنجاری های اجتماعی و برهم زنندگان امنیت فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی جامعه قدردانی کرد.

امنیت جامعه در گرو رعایت حجاب و عفاف است

به گزارش سایت مدارا؛ حجت الاسلام اسدالله رضوانی ظهر امروز در دیدار با مسئولین شهرستان بویین زهرا گفت: اسلام دین رحمت و برای انسان ها کرامت زیادی قائل است و پیامبر اسلام نیز که منادی هدایت مردم است همواره با رفتار و اخلاق شایسته آنان را به سعادت و کمال فرا می خواند.

وی از پرسنل خدوم انتظامی به جهت برخورد مقتدرانه با ناهنجار های اجتماعی و برهم زنندگان امنیت فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی جامعه (در راستای عفاف و حجاب) قدردانی کرد.

امام جمعه بویین زهرا به موضوع عفاف و حجاب در جامعه پرداخت و عنوان کرد: حجاب از ارزش‌های والای اسلامی است و باید به آن توجه ویژه‌ای شود و به این دلیل باید در رابطه با گسترش این فرهنگ تلاش کرد.

وی ادامه داد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در عمل به آرمان‌های اسلامی و انسان‌ساز گام‌های موفقی برداشته و دراین راستا با توجه به هجمه‌های فرهنگی شدید دشمنان، اهمیت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در میان آحاد مختلف جامعه روز به روز ضرورت بیشتری دارد.

حجت الاسلام رضوانی عنوان کرد: امنیت جامعه در گرو رعایت حجاب و عفاف است و باید در راستای نهادینه کردن این مهم همه با هم تلاش وافر داشته باشیم.

وی به بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار با رؤسای جمهور روسیه و ترکیه، بیان کرد: امروز آمریکا و غرب ضعیف تر از قبل شده و سیاست های آنها در سوریه، عراق، لبنان و فلسطین شکست خورده است.

امام جمعه بویین زهرا اظهار کرد: راه حل علاج منطقه غرب آسیا این است که آمریکایی ها در منطقه حضور نداشته باشند و کشور خودشان را از باتلاق نجات دهند.

اخبار مرتبط:
دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان

وزیر کشور، در پی اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان به استانداران مربوطه و سازمان مدیریت بحران دستور آماده‌باش صادر کرد.

شورای شهر با دفن کامران فانی در قطعه نام آوران موافقت کرد
شورای شهر با دفن کامران فانی در قطعه نام آوران موافقت کرد

آیین تشییع و ترحیم زنده‌یاد کامران فانی، پژوهشگر و مترجم برجسته حوزه کتاب و ادبیات، اعلام شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: اکثریت بانوان جامعه با برهنگی مخالف هستند و با حجاب موافق‌اند
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: اکثریت بانوان جامعه با برهنگی مخالف هستند و با حجاب موافق‌اند

حجت الاسلام خسروپناه روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت چهل‌ویکمین سالگرد تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مساله حجاب افزود: در جلسات مختلف شورا، اعضا مسائل مرتبط با حجاب را بررسی کرده‌اند. بخشی از مشکلات موجود ناشی از تسامح برخی مدیران در اجرای برنامه‌هاست. برنامه‌های ارزشمند باید به دقت اجرا شد، اما در مواردی، رفتارهای هنجار شکنانه توسط برخی افراد، ارزش کل برنامه را زیر سؤال می‌برد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است