کد خبر : 196465
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ - 09:48
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

قاتل سرهنگ رنجبر «قصاص» شد

مجازات قصاص نفس قاتل شهید علی‌اکبر رنجبر صبح امروز با حضور خانواده اولیای دم اجرا شد.

قاتل سرهنگ رنجبر «قصاص» شد

به گزارش سایت خبری مدارا، رئیس کل دادگستری استان فارس با اعلام این خبر گفت: پس از وقوع قتل سرهنگ علی اکبر رنجبر و دستگیری قاتل، رسیدگی سریع به پرونده در دستور کار قرار گرفت و رأی اولیه مبنی بر قصاص قاتل از شعبه اول دادگاه کیفری یک استان فارس صادر شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی با بیان اینکه پس از صدور رأی نخستین با اعتراض وکیل متهم، رأی بدوی  در دیوان عالی کشور نقض و  با تجویز مرجع عالی قضایی کشور ، رفع نقص در خصوص سلامت روانی و قوه تمیز متهم در کمیسیون پزشکی قانونی در دستور کار قرار گرفت؛ افزود: اواخر اردیبهشت امسال پس از اجرای دستورات قضات دیوان عالی کشور در نهایت کمیسیون پزشکی قانونی استان فارس اعلام کرد؛ با انجام مصاحبه و معاینه روانشناختی از متهم، علائمی از اختلال عمده روانی در وی مشاهده نشد و طبق قرائن قاتل در زمان ارتکاب بزه دارای قوه تمیز و اراده بوده است.

وی تصریح کرد : پس از اظهار نظر کمیسیون پزشکی قانونی برای دومین بار متهم در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان محاکمه و با نظر قضات شعبه مجدداً به قصاص نفس در ملا عام محکوم شد.

این مقام عالی قضایی استان با اشاره به اینکه رأی دوم دادگاه کیفری یک استان فارس توسط شعبه نهم دیوان عالی کشور تأیید و ابرام شد گفت: روند استیذان از ریاست قوه قضاییه  نیز انجام و مجوز اجرای حکم به دادگستری استان فارس ابلاغ شد که بلافاصله در دستور اجرا احکام کیفری شیراز قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان فارس در پایان اظهار داشت: با توجه به اصرار اولیای دم مرحوم رنجبر بر اجرای حکم قصاص و عدم تمایل آنان بر بخشش محکوم، با فراهم شدن مقدمات اجرا مجازات قصاص قاتل شهید رنجبر با حضور اولیای دم راس ساعت ۵:۴۰ صبح امروز در محل وقوع جنایت به اجرا درآمد .

اخبار مرتبط:
تشکری هاشمی، عضو شورای شهر: نرخ طرح ترافیک سال آینده تهران با افزایش ۴۱ درصدی و قیمت پایه ۱۴۵ هزار تومان، تصویب شد
تشکری هاشمی، عضو شورای شهر: نرخ طرح ترافیک سال آینده تهران با افزایش ۴۱ درصدی و قیمت پایه ۱۴۵ هزار تومان، تصویب شد

لایحه طرح ترافیک سال ۱۴۰۵ امروز پس از بررسی در صحن علنی شورای شهر تهران با رای اکثریت اعضای شورا با ۴۱ درصد افزایش و نرخ پایه ۱۴۵ هزار تومان به تصویب رسید.

سخنگوی آموزش و پرورش: ‌در همان روزهای اولیه حوادث اخیر، تمام دانش‌آموزان دستگیر شده که فریب خورده بودند، آزاد شدند/ درباره تعداد آن‌ها اطلاعی ندارم
سخنگوی آموزش و پرورش: ‌در همان روزهای اولیه حوادث اخیر، تمام دانش‌آموزان دستگیر شده که فریب خورده بودند، آزاد شدند/ درباره تعداد آن‌ها اطلاعی ندارم

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره حوادث اخیر گفت: تا جایی که به من اطلاع دادند، با پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش، در همان روزهای اولیه تمام دانش آموزان دستگیر شده که فریب دشمنان را خورده بودند، آزاد شدند و برای مشاوره به واحدهای مشاوره ارجاع داده شده‌اند اما درباره تعداد آنها، بنده اطلاعی ندارم.

جزئیات آتش‌سوزی در بازار جنت‌آباد تهران/ آتش‌نشانی: حدود ۲۰۰ غرفه آتش گرفتند/ حریق اطفا شده/ آتش به نیایش‌ مال نفوذ نکرده
جزئیات آتش‌سوزی در بازار جنت‌آباد تهران/ آتش‌نشانی: حدود ۲۰۰ غرفه آتش گرفتند/ حریق اطفا شده/ آتش به نیایش‌ مال نفوذ نکرده

سخنگوی سازمان مدیریت بحران پایتخت درباره آتش‌سوزی در بازار جنت گفت: این حریق در سوله‌ای به وسعت ۲ هزار متر مربع رخ داده، ۵ ایستگاه آتش‌نشانی در محل حاضر و در تلاش برای مهار آتش هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است