کد خبر : 196294
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۲۹ - 14:06
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

دامادِ حسن روحانی: دیدو بازدیدهای اخیر آقای روحانی قطعاً ادامه خواهد داشت/ این ملاقات ها قبلاً در خانه برگزار میشد ولی دولت طبق روال یک دفتر برای ایشان اختصاص دادند

کامبیز مهدی زاده به مدارا گفت: دیدارهای آقای روحانی با مسئولین و مدیران دولت یازدهم و دوازدهم قطعاً ادامه خواهد داشت.

دامادِ حسن روحانی: دیدو بازدیدهای اخیر آقای روحانی قطعاً ادامه خواهد داشت/ این ملاقات ها قبلاً در خانه برگزار میشد ولی دولت طبق روال یک دفتر برای ایشان اختصاص دادند

کامبیز مهدی زاده، داماد حسن روحانی در گفتگو با خبرنگار سیاسی سایت خبری مدارا با اشاره به دیدار اخیر رئیس جمهور دولت یازدهم و دوازدهم با اعضای کابینه خود گفت: بعد از پایان مسئولیت هر رئیس جمهوری دفتری در اختیار او قرار می‎گیرد و همانند روسای مختلف جمهور ملاقات‌های دوره‌ای با اعضای دولت خود دارد.

وی ادامه داد: دیدارهای آقای روحانی با مسئولین و مدیران دولت یازدهم و دوازدهم قطعاً ادامه خواهد داشت.

کامبیز مهدی زاده گفت: آقای روحانی قبلاً این دیدارها را در منزل برگزار می‎کردند و دفتری به ایشان تحوبل داده نشده بود که طبق عرف باید دولت دفتری در اختیار رئیس جمهور سابق قرار می‎داد و در اختیار آقای روحانی هم دفتری قرار دادند که کارهای مطالعاتی خودشان را انجام می‎دهند.

وی ادامه داد: معمولاً باید دولت مساعدت کند تا دفتر در اختیار رئیس جمهور سابق قرار بگیرد اما اینکه همه روسای جمهور به این سازوکار پایبند باشند مشخص نیست. برای برخی از روسای جمهور در گذشته بنیاد مستضعفان دفتری در اختیارشان قرار می‎داد که این موضوع درباره افراد گویا متفاوت بوده اما قاعدتاً به این شکل است که ارگان دولتی دفتر را در اختیار دهند که در خصوص آقای روحانی به این شکل بود.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: گزارش‌ها حاکی از ورود مجدد اتباع غیرمجاز به کشور است
نماینده مجلس: گزارش‌ها حاکی از ورود مجدد اتباع غیرمجاز به کشور است

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: ما پیش‌تر نیز اعلام کرده‌ایم که مهم‌ترین موضوع این است که اجازه ورود اتباع غیرمجاز را در مرحله اول ندهیم. اما گزارش‌هایی که به ما می‌رسد نشان می‌دهد که به صورت جسته و گریخته این افراد در حال ورود هستند و این امر جلوی چشم نیروهای نظامی و انتظامی هم اتفاق می‌افتد و این موضوع باید به شدت کنترل شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری: ما بیشتر از آنچه که در سوریه هزینه کردیم، بهره برده‌ایم
عضو مجلس خبرگان رهبری: ما بیشتر از آنچه که در سوریه هزینه کردیم، بهره برده‌ایم

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ما بیشتر از آنچه که در سوریه هزینه کردیم، بهره برده‌ایم، کما اینکه در زمان حمله صدام، سوریه تنهاکشوری بود که به ایران کمک نظامی می‌کرد.

اورانیوم‌های غنی شده ایران کجاست؟ / اورشلیم پست: اسرائیل از محل اختفای آنها باخبر است / ایران: زیر آوار تاسیسات هسته‌ای مدفون شده
اورانیوم‌های غنی شده ایران کجاست؟ / اورشلیم پست: اسرائیل از محل اختفای آنها باخبر است / ایران: زیر آوار تاسیسات هسته‌ای مدفون شده

اورشلیم پست در گزارشی مدعی شده اسرائیل از محل اختفای اورانیوم های غنی شده ایران مطلع است و موساد آماده است در صورتی که تهران بخواهد از اورانیوم خود برای ساخت سلاح هسته‌ای استفاده کند، وارد عمل شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است