کد خبر : 196042
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ - 11:21
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

دفاع سفت و سخت «کیهان» از سیدحسن نصرالله

روزنامه کیهان در ستون «گفت و شنود» شماره امروزش به دفاع از «سیدحسن نصرالله» پرداخت.

دفاع سفت و سخت «کیهان» از سیدحسن نصرالله

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون «گفت و شنود» شماره امروزش به دفاع از «سیدحسن نصرالله» پرداخت و نوشت:

گفت: یکی از مدعیان اصلاحات به سیدحسن نصرالله ایراد گرفته که چرا بایدن را «رئیس‌جمهور پیر و فرتوت» نامیده است! و نوشته میشل‌عون رئیس‌جمهور لبنان که ۷ سال از بایدن بزرگ‌تر است!
گفتم: یک انسان پیر می‌تواند سرحال و هوشیار و سرزنده باشد و یک انسان ۴۵ ساله می‌تواند بی‌حال و بی‌رمق و فرتوت باشد.
گفت: بایدن دو قدم راه که می‌رود زمین می‌خورد! معاون خود را همسرش می‌پندارد! در ملاقات با رؤسای جمهورکشورهای دیگر خوابش می‌برد! با هوا دست می‌دهد! ده تن از مشاورانش مراقب او هستند که چرت و پرت نگوید. در ملاقات رسمی با ملکه انگلیس صدا‌(!) می‌دهد! و‌… این رفتار از
یک جوان ۲۵ ساله هم سر بزند فرتوت است.
گفتم: ‌ای عوام! این مدعی اصلاحات همان است که در
روزنامه خرداد عبدالله نوری از اسرائیل حمایت کرد و باعث توقیف روزنامه شد. مشکل او این است که چرا سید حسن نصرالله علیه آمریکا و اسرائیل سخن گفته است!
گفت: پس بی‌حساب نبود که نتانیاهو آنها را بزرگ‌ترین سرمایه اسرائیل در ایران می‌دانست! اما این اسرائیل چقدر بدبخت و فلک‌زده است که بزرگ‌ترین سرمایه‌هایش این جماعت گیج و منگ هستند؟!
گفتم: یارو می‌گفت؛ عجب دستشویی هوشمندی بود. وارد که شدم چراغش روشن شد، بیرون که اومدم خودش خاموش شد! بهش گفتند؛ ‌ای پخمه! اون یخچال بود!

اخبار مرتبط:
شکایت دوباره دادستانی از کواکبیان
شکایت دوباره دادستانی از کواکبیان

دادستانی تهران علیه مصطفی کواکبیان مدیر روزنامه مردمسالاری اعلام جرم کرد.

عراقچی: تحریم‌کنندگان و مجریان آن باید بازخواست شوند
عراقچی: تحریم‌کنندگان و مجریان آن باید بازخواست شوند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه علیه ایران جنایت علیه بشریت محسوب می‌شوند و طرف‌های تحریم‌کننده و اجراکنندگان تحریم‌ها باید به‌خاطر ارتکاب این جنایت بازخواست شوند.

وزیر نفت: خودروهای نو که تازه از کارخانه بیرون می‌آیند و خودروهای وارداتی از این پس کار سوخت دریافت نمی‌کنند و باید با نرخ سوم یعنی لیتری ۵۰۰۰ تومان سوخت بزنند
وزیر نفت: خودروهای نو که تازه از کارخانه بیرون می‌آیند و خودروهای وارداتی از این پس کار سوخت دریافت نمی‌کنند و باید با نرخ سوم یعنی لیتری ۵۰۰۰ تومان سوخت بزنند

محسن پاک نژاد وزیر نفت در حاشیه جلسه با کمیسیون انرژی مجلس گفت منظور از خودروهای نوشمار خودروهای است که تازه از کارخانه بیرون می‌آیند و همچنین خودروهایی که از خارج وارد می‌شوند و نیز خودروهای مناطق آزاد و خودروهای دولتی به غیر از آمبولانس‌ها از این پس مشمول کارت و سهمیه سوخت نمی‌شود و باید با نرخ سوم یعنی لیتری ۵۰۰۰ تومان سوخت بزنند .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است