کد خبر : 195857
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۲۱ - 16:10
دسته‌بندی : اخبار ویژه، فرهنگی
چاپ

«لامینور» برای گلشیفته نوشته شده بود

یک روایت از سومین همکاری داریوش مهرجویی و گلشیفته فراهانی که شکل نگرفت:«او یک دختر عصیانگر و باسواد است که جایش خالی است»

«لامینور» برای گلشیفته نوشته شده بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ همزمان با روز‌های پایانی اکران «لامینور» در نشست نقد و بررسی این فیلم، وحیده محمدی‌فر(نویسنده فیلم‌نامه «لامینور») گلشیفته فراهانی را انتخاب اول مهرجویی برای این نقش دانست که حتی فیلم‌نامه هم برای او نوشته شده بود.
.
محمدی‌فر در این مورد گفت:«از روز اول که ما روی این فیلم‌نامه کار می‌کردیم و بازنویسی می‌کردیم و قرار بود نقش اصلی دختر باشد، می‌گفتیم این نقش مال گلشیفته فراهانی است چون او واقعا یک دختر عصیانگر و با سواد در زمینه موسیقی است و نبودن گلشیفته یکی از محدودیت‌های ما بود و بخاطر نبودنش غصه می‌خورم که کاش بود چون این نقش مال خودش بود. چون خودش هم عصیانگر و با سواد است که به چیزی که می‌خواهد می‌رسد»

محمد‌فر در ادامه درباره حضور پردیس احمدیه هم گفت:«خانم احمدیه هم سواد موسیقی خوبی دارد و بازیگر خوبی است اما ترجیح ما گلشیفته بود. جایش خالی و کاش بیاید دوباره اینجا بازی کند.»

اخبار مرتبط:
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد
نمایشگاه انفرادی «اوتیسمالیسم»؛ فردا به پایان می‌رسد

نمایشگاه «اوتیسمالیسم» با آثاری از احسان کچوئیان، فردا در فرهنگسرای سرو به کار خود پایان می‌دهد.

نماوا عذرخواهی کرد
نماوا عذرخواهی کرد

پلتفرم نماوا اعلام کرد با مساعدت‌های دادستانی و حمایت‌های ساترا، روند رسیدگی به پرونده این پلتفرم شتاب گرفته و انسداد آن تا چند روز آینده رفع خواهد شد.

«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!
«ساترای صداوسیما» در خدمت «عشق ابدی»!

عجیب اینکه حتی یک نفر در اتاق فکرشان نیست که به آن‌ها یادآوری کند، این ره که در پیش گرفته‌اند، به سمت ترکستان است! اخلال در فرآیند تولید و عرضه محصولات خانگی، هر نتیجه‌ای داشته باشد، حاصلش بازگشت مخاطب به تلویزیون نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است