کد خبر : 195857
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۲۱ - 16:10
دسته‌بندی : اخبار ویژه، فرهنگی
چاپ

«لامینور» برای گلشیفته نوشته شده بود

یک روایت از سومین همکاری داریوش مهرجویی و گلشیفته فراهانی که شکل نگرفت:«او یک دختر عصیانگر و باسواد است که جایش خالی است»

«لامینور» برای گلشیفته نوشته شده بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ همزمان با روز‌های پایانی اکران «لامینور» در نشست نقد و بررسی این فیلم، وحیده محمدی‌فر(نویسنده فیلم‌نامه «لامینور») گلشیفته فراهانی را انتخاب اول مهرجویی برای این نقش دانست که حتی فیلم‌نامه هم برای او نوشته شده بود.
.
محمدی‌فر در این مورد گفت:«از روز اول که ما روی این فیلم‌نامه کار می‌کردیم و بازنویسی می‌کردیم و قرار بود نقش اصلی دختر باشد، می‌گفتیم این نقش مال گلشیفته فراهانی است چون او واقعا یک دختر عصیانگر و با سواد در زمینه موسیقی است و نبودن گلشیفته یکی از محدودیت‌های ما بود و بخاطر نبودنش غصه می‌خورم که کاش بود چون این نقش مال خودش بود. چون خودش هم عصیانگر و با سواد است که به چیزی که می‌خواهد می‌رسد»

محمد‌فر در ادامه درباره حضور پردیس احمدیه هم گفت:«خانم احمدیه هم سواد موسیقی خوبی دارد و بازیگر خوبی است اما ترجیح ما گلشیفته بود. جایش خالی و کاش بیاید دوباره اینجا بازی کند.»

اخبار مرتبط:
این فیلم ایرانی رسما به اسکار راه یافت
این فیلم ایرانی رسما به اسکار راه یافت

آکادمی اسکار فهرست ۸۶ فیلم بین‌المللی واجد شرایط بخش بین‌الملل را برای نود و هشتمین دوره از این جوایز منتشر کرد؛ فهرستی که نام «علت مرگ: نامعلوم»، نخستین فیلم بلند علی زرنگار، نیز در آن به چشم می‌خورد.

نسخه اصلی فیلم مشهور جعفر پناهی لو رفت
نسخه اصلی فیلم مشهور جعفر پناهی لو رفت

نسخه با کیفیت فیلم‌ «یک تصادف ساده» به کارگردانی جعفر پناهی در فضای مجازی و اینترنت منتشر شد و در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

تلویزیون سریال‌های چندصدمیلیاردی جدید ساخته اما مردم می روند سراغ شب‌های برره
تلویزیون سریال‌های چندصدمیلیاردی جدید ساخته اما مردم می روند سراغ شب‌های برره

مخاطب هنوز شبیه همان دهه هشتاد نیست و امروز بسیار باسوادتر، حساس‌تر، بی‌حوصله‌تر و سخت‌گیرتر است. اگر یک قسمت او را نگه ندارد، هزار گزینه دیگر منتظر اوست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است