کد خبر : 195730
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۲۰ - 10:31
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

افزایش ۵۷ درصدی قیمت گوشت در میادین میوه و تره‌بار

گوشت قرمز در میادین میوه و تره‌بار به‌طور میانگین ۵۰درصد گران‌تر شد.

افزایش ۵۷ درصدی قیمت گوشت در میادین میوه و تره‌بار

نرخ‌نامه جدید میادین میوه و تره‌بار نشان می‌دهد در فاصله یک و نیم ماه گذشته و از ابتدای خردادماه قیمت گوشت گوساله بین ۵۷ تا ۶۸درصد و قیمت گوشت گوسفندی بین ۴۰ تا ۴۶درصد افزایش داشته است.

افزایش قیمت گوشت در میادین در شرایطی است که این کالا در سطح شهر به‌دلیل کاهش تقاضا با افت قیمت روبه‌رو بوده است.

اخبار مرتبط:
داور برنامه «محفل» در دولت پزشکیان پست گرفت
داور برنامه «محفل» در دولت پزشکیان پست گرفت

«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل ، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.

پشت پرده ریزش قیمت مسکن در بازار
پشت پرده ریزش قیمت مسکن در بازار

سیدکمال‌الدین میرجعفریان امروز -پنجشنبه ۲۶ تیرماه- گفت: در حال حاضر اجرای برنامه‌هایی همچون نهضت ملی مسکن، انبوه‌سازی و نوسازی بافت‌های فرسوده در این راستا در حال انجام است و به طور قطع با به نتیجه رسیدن این طرح‌ها شاهد کاهش قیمت‌های کاذب در بازار مسکن خواهیم بود.

قیمت واقعی سکه چه عددی است؟
قیمت واقعی سکه چه عددی است؟

در روز‌هایی که بازار جهانی طلا نوسان محدودی دارد، سکه امامی در بازار ایران گاهی جهش‌ها یا ریزش‌هایی تجربه می‌کند که با هیچ شاخص جهانی هم‌خوانی ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است