کد خبر : 195677
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۹ - 12:20
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

قرار بازداشت علی قلهکی تمدید شد

به گفته یک منبع آگاه پس از گذشت حدود یک ماه قرار بازداشت علی قلهکی فعال رسانه ای نزدیک به جریان انقلابی تمدید شده است.

قرار بازداشت علی قلهکی تمدید شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ گفتنی است بیست و ششم خردادماه گذشته برخی رسانه‌ها اعلام کردند «علی قلهکی» فعال سیاسی نزدیک به جریان انقلابی به دلیل ارتباط با کانال‌های تلگرامی اخبار نیمه محرمانه، سرائر و سایه‌نویس توسط حفاظت سپاه پاسداران بازداشت شده‌ است.

این خبر در حالی منتشر شد که برخی از نزدیکان این فعال رسانه ای خبر بازداشت دقیق او را یک هفته قبل‌تر از تاریخ انتشار خبر، اعلام کرده بودند.

اخبار مرتبط:
محسن رضایی: خودتان را برای روز موعود آماده کنید
محسن رضایی: خودتان را برای روز موعود آماده کنید

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر دشمن مأیوس شود، مقامات آمریکایی برای مذاکره به تهران خواهند آمد!

نامه به بن سلمان؛ تکذیب وزارت خارجه، تهدید کیهان و جرم کواکبیان
نامه به بن سلمان؛ تکذیب وزارت خارجه، تهدید کیهان و جرم کواکبیان

مساله میانجی‌گری عربستان و بن سلمان برای ایران و آمریکا حالا قطعات پازل مختلفی پیدا کرده است؛ از تکذیب محتوای پیام پزشکیان به بن سلمان تا تهدید کیهان و البته اعلام جرم دادستانی علیه مصطفی کواکبیان.

نماینده مجلس: حامیان فیلترینگ که اینترنت سفید دارند، مصداق نفاق‌اند
نماینده مجلس: حامیان فیلترینگ که اینترنت سفید دارند، مصداق نفاق‌اند

احمد فاطمی، نماینده بابل گفت: اینکه برخی که دارای مسئولیت هم هستند و به فیلترینگ هم اعتقاد دارند، ولی خودشان اصطلاحاً از اینترنت سفید بهره می‌برند، مصداق نفاق و برخورد دوگانه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است