کد خبر : 195550
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ - 10:55
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

حدادعادل: درمورد هجوم واژگان عربی به زبان فارسی، نگرانی نداریم

حداد عادل درباره حذف دروس عمومی از کنکور گفت: هرچه شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کرد، باید اجرا شود.

حدادعادل: درمورد هجوم واژگان عربی به زبان فارسی، نگرانی نداریم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ۱۸ خرداد بود که عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره تغییرات کنکور ۱۴۰۲ گفته بود، در کنکور سال آینده دروس عمومی نخواهیم داشت و تمامی سؤالات دروس عمومی از کنکور حذف می‌شوند و بررسی آن‌ها به سوابق تحصیلی دانش‌آموزان منتقل خواهد شد.

به گفته رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، این سوابق در طول سال‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۵ بررسی و اعمال می‌شود. همچنین از سال آینده کنکور از دروس اختصاصی به صورت دو بار در سال برگزار می‌شود و نتایج و نمره داوطلبان در این آزمون تا دو سال معتبر است.

حذف دروس عمومی از کنکور موافقان و مخالفانی داشت. از نگاه استادان، نویسندگان، پژوهشگران و فعالان عرصه زبان و ادبیات فارسی این اقدام می‌تواند ضربه بر پیکره ادبیات فارسی در کشورمان وارد کند.

اما در مقابل موافقان حذف دروس عمومی از کنکور معتقدند شیوه‌ای که مدارس برای دروس عمومی از جمله ادبیات در پیش گرفته است، نه تنها به ادبیات دانش‌آموزان کمکی نمی‌کند، بلکه آن‌ها را از فراگیری آن دل‌زده می‌کند و آنچه در کنکور از ادبیات گفته می‌شود، تکنیک‌های تست‌زنی در ادبیات است.

در این‌باره، غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: هرچه شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کرد، باید اجرا شود.

او درباره ورود واژگان عربی به کشور این را هم گفت که هیچ نگرانی برای ورود واژگان عربی به کشور وجود ندارد. چراکه این زبان هزار سال پیش وارد زبان شده و جزو این زبان محسوب شده است؛ بنابراین امروز برای هجوم زبان عربی به زبان فارسی نگرانی وجود ندارد.

اخبار مرتبط:
پژمانفر، نماینده مجلس: همه ما نگران اجرایی نَشدن قانون عفاف و حجاب هستیم
پژمانفر، نماینده مجلس: همه ما نگران اجرایی نَشدن قانون عفاف و حجاب هستیم

نصرالله پژمانفر، رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: «همه ما نسبت به اجرا نشدن قانون عفاف و حجاب نگرانی داریم و تلاش این است که متولیان اجرایی کشور را بر اجرای قانون متقاعد کنیم.»

سعید جلیلی: کسانی بودند که می‌گفتند ایران نباید حتی یک سانتریفیوژ داشته باشد
سعید جلیلی: کسانی بودند که می‌گفتند ایران نباید حتی یک سانتریفیوژ داشته باشد

سعید جلیلی در دانشگاه شاهرود حضور پیدا کرد و گفت: کسانی بودند که می‌گفتند ایران نباید حتی یک سانتریفیوژ داشته باشد و همه فعالیت‌ها را تعلیق کرده بودند. مدتی بعد وقتی دوباره مسئولیت را تحویل گرفتند، با ۱۹ هزار سانتریفیوژ مواجه شدند.

نماینده مجلس: جنگ بعدی با اسراییل جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است
نماینده مجلس: جنگ بعدی با اسراییل جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است

روح‌الله نجابت عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره نقض آتش‌بسی که از طرف رژیم صهیونیستی علیه غزه صورت می‌گیرد، گفت: از آغاز فرایند آتش‌بس و پیش از آن، خیلی روشن بود که رژیم خون‌خوار و غدّار، کسی که کشتار کودکان و زنان را در دستورکار رسمی خودش دارد، به هیچ عهد و پیمانی وفادار نخواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است