کد خبر : 195550
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ - 10:55
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

حدادعادل: درمورد هجوم واژگان عربی به زبان فارسی، نگرانی نداریم

حداد عادل درباره حذف دروس عمومی از کنکور گفت: هرچه شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کرد، باید اجرا شود.

حدادعادل: درمورد هجوم واژگان عربی به زبان فارسی، نگرانی نداریم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ۱۸ خرداد بود که عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره تغییرات کنکور ۱۴۰۲ گفته بود، در کنکور سال آینده دروس عمومی نخواهیم داشت و تمامی سؤالات دروس عمومی از کنکور حذف می‌شوند و بررسی آن‌ها به سوابق تحصیلی دانش‌آموزان منتقل خواهد شد.

به گفته رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، این سوابق در طول سال‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۵ بررسی و اعمال می‌شود. همچنین از سال آینده کنکور از دروس اختصاصی به صورت دو بار در سال برگزار می‌شود و نتایج و نمره داوطلبان در این آزمون تا دو سال معتبر است.

حذف دروس عمومی از کنکور موافقان و مخالفانی داشت. از نگاه استادان، نویسندگان، پژوهشگران و فعالان عرصه زبان و ادبیات فارسی این اقدام می‌تواند ضربه بر پیکره ادبیات فارسی در کشورمان وارد کند.

اما در مقابل موافقان حذف دروس عمومی از کنکور معتقدند شیوه‌ای که مدارس برای دروس عمومی از جمله ادبیات در پیش گرفته است، نه تنها به ادبیات دانش‌آموزان کمکی نمی‌کند، بلکه آن‌ها را از فراگیری آن دل‌زده می‌کند و آنچه در کنکور از ادبیات گفته می‌شود، تکنیک‌های تست‌زنی در ادبیات است.

در این‌باره، غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: هرچه شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کرد، باید اجرا شود.

او درباره ورود واژگان عربی به کشور این را هم گفت که هیچ نگرانی برای ورود واژگان عربی به کشور وجود ندارد. چراکه این زبان هزار سال پیش وارد زبان شده و جزو این زبان محسوب شده است؛ بنابراین امروز برای هجوم زبان عربی به زبان فارسی نگرانی وجود ندارد.

اخبار مرتبط:
راستینه، نماینده مجلس: با کودکان و نوجوانان بازداشتی با رأفت و رحمت اسلامی برخورد شود
راستینه، نماینده مجلس: با کودکان و نوجوانان بازداشتی با رأفت و رحمت اسلامی برخورد شود

احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در خصوص کودکان، نوجوانان و کسانی که در فضاهای احساسی دچار خطا شدند، هم تاکید مجلس و هم تاکید فراجا بر این است که با این جوانان نوجوانان که براساس احساسات دچار خطا شدند، با رأفت و رحمت اسلامی برخورد شود. اینان فرزندان ما هستند و در یک فضای احساسی دچار خطا شده‌اند.

نامه نظام‌پزشکی به سردار رادان: محیط درمان نیاز به آرامش دارد
نامه نظام‌پزشکی به سردار رادان: محیط درمان نیاز به آرامش دارد

محمد رئیس زاده، رییس کل سازمان نظام پزشکی کشور در نامه‌ای خطاب به سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، ضمن تأکید بر لزوم تقویت امنیت مراکز درمانی، خواستار دلجویی و حمایت از کادر درمان شد که در حوادث اخیر دچار آسیب شد.

نماینده قزوین: اغتشاشگران ماست‌های خود را کیسه کنند
نماینده قزوین: اغتشاشگران ماست‌های خود را کیسه کنند

فاطمه محمدبیگی، نماینده قزوین گفت: تا امروز، هم دولت و هم قوه قضاییه صرفاً سعی کردند با کمترین تنش اوضاع را رصد کنند، ولی دیگر برخورد باید قاطع باشد و رییس قوه قضاییه هم به این موضوع اشاره کردند. اغتشاشگران باید ماست‌های خود را کیسه و جمع کنند و بروند و بدانند جمهوری اسلامی ایران در برخورد قاطع با اغتشاشگران مماشت نخواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است