کد خبر : 195497
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۷ - 13:45
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

ممنوعیت دیگر این بار برای موتور سواران

دادستان طرقبه شاندیز طی نامه‌ای خطاب به رئیس پلیس راهور شهرستان طرقبه شاندیز دستور داد، با افرادی که قصد تردد با موتور کراس یا تریل در ارتفاعات رشته کوه‌های بینالود را دارند، برخورد شود.

ممنوعیت دیگر این بار برای موتور سواران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در متن این نامه چنین آمده است:

مقتضی است دستور فرمایید پرسنل تحت امر از ورود کسانی که قصد موتور سواری در ارتفاعات را داشته و موجب تخریب زیستگاه و فرار حیوانات وحشی شده‌اند و همچنین برای کوهنوردان واقعی ایجاد مزاحمت می‌کنند، جلوگیری کرده و در صورت مقاومت و تمرد موتور سیکلت‌ها توقیف و به پارکینگ منتقل شود.

اخبار مرتبط:
گردشگری در دریای خزر به صورت موقت ممنوع شد
گردشگری در دریای خزر به صورت موقت ممنوع شد

هواشناسی مازندران به‌دلیل مواج شدن خزر و وزش بادهای شرقی شدید، اعلام کرد: تمامی فعالیت‌های گردشگری، قایقرانی و صیادی در این دریا تا عصر سه‌شنبه ممنوع است.

علت حادثه جان باختن همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد
علت حادثه جان باختن همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد

رئیس پلیس راه استان سمنان از مشخص شدن دلیل بروز حادثه تصادف برای خودروی معاون رئیس جمهور در محور شریف آباد - ایوانکی خبر داد.

ضیا نبوی از زندان اوین آزاد شد
ضیا نبوی از زندان اوین آزاد شد

امیر رئیسیان، وکیل ضیا نبوی، گفت: «ضیا نبوی لحظاتی پیش پس از اتمام دوران محکومیتش از زندان اوین آزاد شد.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است