کد خبر : 195497
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۷ - 13:45
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

ممنوعیت دیگر این بار برای موتور سواران

دادستان طرقبه شاندیز طی نامه‌ای خطاب به رئیس پلیس راهور شهرستان طرقبه شاندیز دستور داد، با افرادی که قصد تردد با موتور کراس یا تریل در ارتفاعات رشته کوه‌های بینالود را دارند، برخورد شود.

ممنوعیت دیگر این بار برای موتور سواران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در متن این نامه چنین آمده است:

مقتضی است دستور فرمایید پرسنل تحت امر از ورود کسانی که قصد موتور سواری در ارتفاعات را داشته و موجب تخریب زیستگاه و فرار حیوانات وحشی شده‌اند و همچنین برای کوهنوردان واقعی ایجاد مزاحمت می‌کنند، جلوگیری کرده و در صورت مقاومت و تمرد موتور سیکلت‌ها توقیف و به پارکینگ منتقل شود.

اخبار مرتبط:
دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان

وزیر کشور، در پی اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان به استانداران مربوطه و سازمان مدیریت بحران دستور آماده‌باش صادر کرد.

شورای شهر با دفن کامران فانی در قطعه نام آوران موافقت کرد
شورای شهر با دفن کامران فانی در قطعه نام آوران موافقت کرد

آیین تشییع و ترحیم زنده‌یاد کامران فانی، پژوهشگر و مترجم برجسته حوزه کتاب و ادبیات، اعلام شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: اکثریت بانوان جامعه با برهنگی مخالف هستند و با حجاب موافق‌اند
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: اکثریت بانوان جامعه با برهنگی مخالف هستند و با حجاب موافق‌اند

حجت الاسلام خسروپناه روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت چهل‌ویکمین سالگرد تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مساله حجاب افزود: در جلسات مختلف شورا، اعضا مسائل مرتبط با حجاب را بررسی کرده‌اند. بخشی از مشکلات موجود ناشی از تسامح برخی مدیران در اجرای برنامه‌هاست. برنامه‌های ارزشمند باید به دقت اجرا شد، اما در مواردی، رفتارهای هنجار شکنانه توسط برخی افراد، ارزش کل برنامه را زیر سؤال می‌برد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است