کد خبر : 195344
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ - 11:53
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

دورهمی دبیرکل سابق حزب ندا با ظریف و عراقچی/ خرازی: تاریخ این روزها را داوری می‌کند

صادق خرازی با انتشار عکسی از یک دور همی با وزیر سابق امور خارجه خبر داد.

دورهمی دبیرکل سابق حزب ندا با ظریف و عراقچی/ خرازی: تاریخ این روزها را داوری می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ صادق خرازی دبیرکل سابق حزب ندای ایرانیان، پس از آنکه از حضور در این حزب استعفا داد در صفحه اینستاگرام خود با انتشار عکسی در کنار محمد جواد ظریف و عباس عراقچی نوشت: «روز  دلنشینی بود همراه با عزیزانی که عمری در سیاست خارجی کشور تلاش کردند از سفر مارکوپولو که برگشتم عزیزان بزرگواری کرده دیدار تازه کردیم، جواد ظریف، عباس عراقچی، غلامعلی خوشرو و مرتضی سرمدی همه از بزرگان دستگاه دیپلماسی ایران هستند و تاریخ داوری می‌کند. »

photo_۲۰۲۲-۰۷-۰۶_۰۰-۳۹-۴۲

اخبار مرتبط:
محمد عطریانفر: پزشکیان اگر تأییداتی اخذ کند، می‌تواند با ترامپ در نیویورک دیدار مستقیم و بی‌واسطه کند
محمد عطریانفر: پزشکیان اگر تأییداتی اخذ کند، می‌تواند با ترامپ در نیویورک دیدار مستقیم و بی‌واسطه کند

عطریانفر گفت: اگر بنا باشد آقای پزشکیان نقطه عطفی در سنت مذاکراتی با غرب غرب بنا گذارد و تدبیری تازه به خرج دهد باید تأیید رهبری را داشته باشد و اگر تأییداتی در حوزه مذاکره اخذ کند در آن صورت می‌تواند حتی با آقای ترامپ هم دیدار مستقیم و بی‌واسطه داشته باشد و از این فرصت برای منافع کشور بهره ببرد. آمریکا هم متوجه می‌شود که مذاکره آقای پزشکیان با ترامپ با تأیید رهبر انقلاب بوده است و چنین مذاکره‌ای می‌تواند راهگشا باشد.

نماینده مجلس: مکانیسم ماشه بازی تبلیغاتی است
نماینده مجلس: مکانیسم ماشه بازی تبلیغاتی است

موسی احمدی، نماینده کنگان، دیر، جم و عسلویه گفت: این مکانیسم اساساً فاقد مشروعیت است و بیشتر برای تحت فشار قرار دادن افکار عمومی ایران و ایجاد« روایتی نادرست علیه کشورمان طراحی شده است.

زمان دقیق سفر پزشکیان به نیویورک مشخص شد
زمان دقیق سفر پزشکیان به نیویورک مشخص شد

مشاور سیاسی رئیس‌جمهور با انتشار توئیتی زمان سفر پزشکیان به نیویورک را اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است