کد خبر : 195254
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۴ - 11:20
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

حقیقت پور: سوپرانقلابی ها نگذاشتند برجام به نتیجه برسد

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس نهم درباره «سوپر انقلابی» ها می گوید: این ها در نهادهای قدرت مستقر هستند، تعدادشان کم است اما بلندگو دارند و صدایشان بلند است.

حقیقت پور: سوپرانقلابی ها نگذاشتند برجام به نتیجه برسد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور حقیقت‌پور، نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس نهم با اشاره به برخی کنشگران افراطی که از آنها به عنوان سوپرانقلابی یاد می شود گفت: در شرایط امروز سوپرانقلابی‌ها بسیاری از نهادها و مبادی قدرت را در دست دارند و این غیر قابل کتمان است.

وی همچنین تاکید کرد: وقتی در حرم امام(ره) این سوپر انقلابی‌ها علی‌رغم شناختی که از سیره امام خامنه‌ای دارند که این نوع کارها را قبول نمی کند، مجددا این اقدامات را راه می‌اندازند، نشان می دهد که تا چه اندازه در همه جا حضور دارند.

حقیقت پور در ادامه با اشاره به سنگ‌اندازی‌های سوپرانقلابی‌ها در زمینه توافق هسته‌ای نیز گفت: همین سوپرانقلابی ها بودند که نگذاشتند برجام به نتیجه خوبی برای ایران برسد.

وی ادامه داد: این ها در نهادهای قدرت مستقر هستند، تعدادشان کم است اما بلندگو دارند و صدایشان بلند است.

حقیقت پور با تاکید مجدد بر این که سوپرانقلابی‌ها برخی نهادهای قدرت را در اختیار دارند، گفت: این ها در صدا وسیما حضور جدی و پررنگ دارند، بسیاری از تریبون ها را در دست دارند، فضای مجازی و برخی رسانه‌های مهم را در اختیار دارند و بلندگوی مجلس را در دست دارند و نمایش قدرت می‌دهند.

مشاور رییس مجلس دهم با بیان این که «تعداد سوپرانقلابی‌ها زیاد نیست اما بلندگوهای زیادی در اختیار دارند»، تاکید کرد: من تصور می کنم مردم ایران عقلای فهیم فراوانی دارند اما این عقلا در قدرت نیستند و در حاشیه قرار گرفته اند.

وی افزود: متاسفانه عقلا در حاشیه هستند اما عده ای که ذائقه تندی دارند و تند مزاج هستند -علی رغم تعداد کم شان- مراکز و مراجع تولید ثروت و هدایت رسانه را در دست دارند.

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم با بیان این که این سوپرانقلابی‌ها در مراجع انتخاباتی تصمیم‌گیر نیز حضور دارند، گفت: این ها در نهادهای نظارتی و انتخاباتی نیز حضور دارند و اراده می‌کنند تا در انتخابات چه کسانی حضور داشته باشند و چه کسانی را حذف کنند، چنین کارهایی را در سال های اخیر با همان عده قلیل شان در نهادهای قدرت انجام دادند.

 

اخبار مرتبط:
ادعای المیادین درباره علت تعویق ناگهانی مذاکرات
ادعای المیادین درباره علت تعویق ناگهانی مذاکرات

منابع ایرانی در گفتگو با شبکه المیادین تاکید کردند که دور چهارم مذاکرات غیر مستقیم میان تهران و واشنگتن در رم به تعویق افتاده است.

وزیر دفاع آمریکا: به ایرانی‌ها در مورد حمایت از حوثی‌ها هشدار داده شده
وزیر دفاع آمریکا: به ایرانی‌ها در مورد حمایت از حوثی‌ها هشدار داده شده

هگست وزیر دفاع آمریکا مدعی شد ایران بهای حمایت از حوثی‌ها را خواهد پرداخت.

خرازی: باید گفت‌وگوهای جدی بین ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس شکل گیرد
خرازی: باید گفت‌وگوهای جدی بین ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس شکل گیرد

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر لزوم شکل‌گیری گفت‌وگوهای جدی بین ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس، گفت: در سایه عقلانیت و بلوغ کشورهای منطقه، باید گفت‌گوهای منطقه‌ای بین ایران و مجموعه کشورهای عربی محقق شود و ایران نیز خواهان چنین گفت‌وگوهایی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است