کد خبر : 195226
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۴ - 00:03
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

خانم ها هم در مسابقه جوکر شرکت می کنند؟

احسان علیخانی در قسمت پایانی مسابقه «جوکر» ابراز امیدواری کرد که چارچوب‌های ساخت آثار کمدی مثل جوکر بازتر شود. او گفت اگر اجازه دهند از همین فصل بعد خانم‌ها هم به جوکر می‌آیند.

خانم ها هم در مسابقه جوکر شرکت می کنند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در پایان آخرین قسمت از فصل اول «جوکر»، احسان علیخانی به عنوان کارگردان برنامه به جمع شرکت‌کننده‌ها آمد و با آنها درباره مسایٔل مختلفی در پشت صحنه این برنامه گپ زد.علیخانی درباره پروسه تولید جوکر گفت: «قبل از اینکه پروژه راه بیوفتد، با حضور بچه‌های تیٔاتر و استندآپ کمدین، چهار تا ضبط گرفتیم. اولی خوب از آب در نیامد و واقعا ترسیدم. با خودم گفتم نمی‌شود. در یک مقاطعی نا امیدترین بودم. می‌گفتم نمی‌شود و نمی‌گیرد و مسخره‌مان می‌کنند.»

او در ادامه گفت: «برای دومین بار یک سری بچه‌های تیٔاتری جدی‌تر آمدند کمکمان کردند. بعد از ضبط سوم، حس کردم ده پانزده درصد داریم به هدف نزدیک می‌شویم و آنوقت تازه با سیامک وارد گفت‌وگو شدم. سیامک که آمد ضبط صفرمان با سیامک و بچه‌های تیٔاتر و استندآپ کمدین گرفتیم. گفتم اگه بیست سی درصد خود برنامه جذاب باشد با حضور شماها و خلاقیت و خوشمزگی‌تان و همراهی بچه‌های نویسنده‌ و … کار خوب از آب درمی‌آید و بالاخره هم شد.»

در بخشی از این گپ‌ و گفت‌ها امیرمهدی ژوله به این نکته اشاره کرد که چرا نباید خانم‌ها در جوکر باشند و گفت: «نمی‌دانم این را پخش می‌کنید یا نه. اصلا مگر می‌شود یک برنامه‌ای فقط مردانه باشد؟ امیدوارم فضایی فراهم شود که همانجور که الان خانواده‌ها کنار هم برنامه را می‌بینند، اهالی هنر و سینما بتوانند با خانواده حضور داشته باشند و خانم‌ها هم در مسابقه شرکت کنند.»

علیخانی هم گفت: «ما اگر فضا باشد کاملا آماده‌ایم برای فصل بعد این کار را بکنیم. اگر اجازه دهند از خدایمان است.»

اخبار مرتبط:
این فیلم ایرانی رسما به اسکار راه یافت
این فیلم ایرانی رسما به اسکار راه یافت

آکادمی اسکار فهرست ۸۶ فیلم بین‌المللی واجد شرایط بخش بین‌الملل را برای نود و هشتمین دوره از این جوایز منتشر کرد؛ فهرستی که نام «علت مرگ: نامعلوم»، نخستین فیلم بلند علی زرنگار، نیز در آن به چشم می‌خورد.

نسخه اصلی فیلم مشهور جعفر پناهی لو رفت
نسخه اصلی فیلم مشهور جعفر پناهی لو رفت

نسخه با کیفیت فیلم‌ «یک تصادف ساده» به کارگردانی جعفر پناهی در فضای مجازی و اینترنت منتشر شد و در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

تلویزیون سریال‌های چندصدمیلیاردی جدید ساخته اما مردم می روند سراغ شب‌های برره
تلویزیون سریال‌های چندصدمیلیاردی جدید ساخته اما مردم می روند سراغ شب‌های برره

مخاطب هنوز شبیه همان دهه هشتاد نیست و امروز بسیار باسوادتر، حساس‌تر، بی‌حوصله‌تر و سخت‌گیرتر است. اگر یک قسمت او را نگه ندارد، هزار گزینه دیگر منتظر اوست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است